fredag 27. november 2015

Skumsprøyte karcher

Kärcher har alt du tenger av utstyr for vask av bil. Med en høytrykkspyler kan du vaske bilen utvendig raskt og enkelt, og med grovstøvsuger og tekstilrenser. Worx trykkspyler Hydroshot WG629E.


Tilgjengelig i butikker. Her finner du bilsåpe til bruk i .

Rimelig skumkanon i meget høy kvalitet til bruk på høytryksspyler. Siden jeg har skumsprøyte fra karcher fra før, så må jeg vel holde . Dette er en ferdig skumsprøyte av gjennomgående kvalitet og utrolig enkel i bruk! Mangler: karcher Foam Lance, Skumkanon - AUTODUDE. En effektiv metode for å sprøyte på forvaskmiddel!


Skumsprøyte med en stor kapasitet. Han anbefaler bruk av skumlanse og .

Skumlegger og skumvask Kärcher. Terrassevasker power patio. Med RM-sprøyter og skumsprøyte - Alkalisk maskiner. Kjemisprøyte KÄRCHER bærbar rustfri 16L. Karcher og Nilfisk virker det . NiTo Ergo kombi sprøytepistol for skumsprøyte , svart.


For bruk i forbindelse med skumrengjøring, og kan utstyres med dyse. Ergonomisk utformet trigger til varmt . Enkel lagring av pistol, lanse, dyser og skum sprøyte. Praktisk lagring av strøm kabel.


Kan brukes som stasjonær maskin med valgfri veggkrok. En helt ny skumsprøyte fra Selaclean! Enklere enn dette blir det neppe.


Høytskummende, alkalisk sanitærrengjøringsmiddel for avfetting og rengjøring av sanitærrom og bruk med skumsprøyte. Bilshampo KÄRCHER høykonsentrert 200L. Metallpumpen gir pålitelig holdbarhet.

To munnstykker og én skumsprøyte følger med. Innebygd oppbevaring av tilbehør, slangetrommel og lagringsløsning for strømledningen gir effektiv drift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg