tirsdag 10. november 2015

Våtdrakt barn test

Våtdrakter for barn og junior, fra de minste til de største. Velg en sommer våtdrakt eller vinter våtdrakt av topp kvalitet fra Xcel. Fri frakt i hele Norge ved kjøp over . Populære produkter i Våtdrakt.


Boston Shorty mm, våtdrakt barn. Ingen vil fryse når de surfer.

Men hvilken vinterdrakt holder best på varmen? I hele vinter har vi testet våtdrakter. Her er vår test av årets . Er på jakt etter en LITEN våtdrakt til min år gamle sønn.


Er det noen som vet hvor man kan få tak i slikt? RIP CURL FreeLite Spring våtdrakt , barn. Våtdrakt til hobbybruk, vannski kjøring etc tidlig på sommeren er en kald opplevelse.


HUUB ATOM TRIATLON VÅTDRAKT JUNIOR. Søker litt på nettet og finner priser like varierende som .

XU lanserte i fjor en rimeligere våtdrakt med et stort bruksområde, nemlig M:1. Den er laget i et slitesterkt neopren på 2-mm, og har ingen . Start med å finne den riktige våtdrakten for deg! Jeg svømmer fortere med den enn med billigere modeller (ja, jeg har testet ). Har ikke UV-drakt, men dattra mi på har fått våtdrakt , så kan vi strekke. UV-drakter fikk faktisk stryk i Foreldre og Barn sin test ! Vi har også landets beste.


Produktene vi selger er testet og godkjent ihht. Favorittene blant våtdrakter finner du hos oss - vi har markedets beste priser og alt kan enkelt bestilles på nett! I jungelen av våtdrakter er det viktig å finne den drakta som passer deg og ditt behov. Triathlonutøver, eller bare en frossenpinne som ønsker å . Våre våtdrakter og badesko er BILLIGE, har GOD KVALITET og har GOD PASSFORM FOR BARN.


Skal du svømme Xterra, eller vil du bare ha en super våtdrakt å bruke til vannsport? Da kan noen av disse tre draktene være det du leter etter. Auron 3:våtdrakt herre SwimRun-drakt med korte armer og ben.


Til fridykking og undervannsjakt i våre farvann anbefaler vi våtdrakter i neopren av OPEN CELL-kvalitet, rundt mm tykkelse. Disse draktene er smidige og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg