fredag 27. november 2015

Servant bad design

Med COMO-serien kan du enkelt selv skifte farger og design på ditt bad så ofte. Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg. En servant er et design objekt det brukes til å lage et personlig bad.


Vi har servanter som vil sette ditt personlige preg på badet. Spesialdesignet servant nøye .

Selv om du bare har plass til en liten servant på badet , trenger du ikke gi avkall på design og kvalitet. Våre små servanter er laget av noen av Italias ledende . Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter , m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Det første du må ha klart for deg når du skal lage en baderomsdesign , er hvorfor du.


Discover latest highlights and design collections. Ytterligere ideer til ditt bad. NIBU lagerfører heldekkende servanter og enkeltservanter i førsteklasses porselen.

Sortimentet består av ulike modeller i et tidsriktig design. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene.


Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Roca bol design servant 42cm. Lind design servant thin 500.


Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser. Baderomsfliser er det naturlige valget på et bad eller våtrom.


Flisekompaniet har alt det du trenger av fliser, baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger, toalett og . GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende ved å. Let etter morsomme, underlige servanter , for eksempel i stein. Med COMO – serien gir vi deg muligheten til å bytte design på ditt bad så ofte du vil! Løse folierte skuffefronter og sidepanel gjør det enkelt å bytte farge og . Modena Fliser har et stort utvalg av servanter til baderommet.

Her finner du eksklusiv, elegant baderomsdesign og baderomsinnredning . Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom. Vi tilbyr også servantar, . Hva slags servant leter du etter?


Gustavsberg tilbyr smale og brede servanter til alle behov. Alle med sammen gjennomtenkte design og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg