mandag 9. november 2015

Holde katter borte fra eiendommen

De går gjennom carporten, og opp bedet. Det har til og med dannet seg en sti i bedet, p. Nabo- katter driter overe hele eiendommen. Kan naboen sende meg regning?


Katter skiter og pissar i hagen vår!

HVORDAN BLIR JEG KVITT KATTER I HAGEN? Ellers kan det være en idè å sette opp gjerde rundt eiendommen , hvis dere ikke allerede har det. Blant annet finnes det en del kjemiske stoffer man kan sette ut . Det finnes en rekke rådene for hvordan du kan holde katter unna blomsterbedet.


Uønskede katter i hagen, har hund - Kjæledyr innlegg 10. Hvordan bli kvitt uønsket katt ? Flere resultater fra forum.

Revira holder katter borte fra hagen og sandkassen. Bufret Kan brukes for å holde katter unna blomsterbe sandkasser og lignende der katter er uønsket. Revira avskrekkingsmiddel får dyr til å sky områder som er . Hva er den mest effektive måten å holde katter unna inngangsområdet? Var vel en 4-katter i område, og de lærte seg ganske raskt å holde seg borte fra tomten vår.


Har ikke noe i mot gårdskatter som vandrer rundt på eiers eiendom. Les også: Slik holder du plenen i sjakk . De fleste katter lærer fort å holde seg unna da. Og- kanskje du bør ta en prat med naboen siden den driver og går inn hos dere når de er borte. Hvorfor skal det være menneskerett å holde et husdyr som får gjøre som det vil på andres eiendom ? Går mine naboers behov for å holde katt.


Har lest en gang noen kjerringråd om hva en kan legge ut for å bli kvitt innpåslitne katter og tilhørende kattepiss, men kan dessverre ikke finne . Kattepiss er hannkattens måte å hevde revir på. Kanskje mener katten at din eiendom er dens område. Kattens hersketeknikk – din irritasjon.


Når hun er borte er det nær familie som forer kattene.

Hvis det er et verktøyskur eller en annen struktur i eiendommen. Du vil kanskje holde katter og andre kjæledyr vekk fra vandrende katter. Nå kan jeg se for meg at noen prøver å holde en katt og samtidig få plassert sennepsflaske på rett sted. Musa ble borte , men ikke bare det. Det er ikke så lett å snakke til katten , og det er nok heller ikke realistisk at eierne går med.


Det kan for øvrig holde en del insekter borte også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg