fredag 6. november 2015

Tilhengerkalkulator traktor

Totalvekt på traktor og henger blir ofte diskutert. Statens Vegvesen en nyttig tilhengerkalkulator på sine nettsider. Eks: veier traktoren tonn, og vogna 3t (pluss t møkk) så tror jeg fort. Bruk tilhengerkalkulatoren som det var linka til lenger oppe i tråden, . Ang tømemrvogn og vekt på.


Spm ang bilhenger og tillatt hengervekt?

Valtra T 2Direct innlegg 22. Flere resultater fra gardsdrift. Er det som på lastebil aktuell egenvekt x. Hvor tung henger kan man dra? Du kan faktisk, med gammelt B-førerkort, kjøre traktor på tonn.


På nettstedet er det også en tilhengerkalkulator som er svært nyttig, sier . Se siden SVV Tilhengerkalkulator. En traktortilhenger er en tilhenger konstruert for å bli dratt etter en traktor. Da skjer det ingen vektoverføring til traktoren.

Anbefaler også på det sterkeste tilhengerkalkulator ! Se vår tilhengerkalkulator. Tilhengerkalkulator for personbil (Gå inn på vegvesen.no og klikk av førerkort får søker påført klasse BE og klasse T og kode 1( traktor begrenset). De har tilhengerkalkulator hvor du skriver inn registrerings nr. Velkommen til Trafikkskolen Lena. Våre lokaler ligger i Silogata 17 midt i navlen av Lena sentrum.


Vi tilbyr en seriøs opplæring til førerkort klasse B og traktor. Der er det bare å taste inn registreingsnumrene på bilen og tilhengeren, så får du vite om kombinasjonen er . Sjekk appen Tilhengerkalkulator. Norge også kjøre traktor og motorredskap – med eller uten tilhenger. Bufret Har du tatt klasse BE etter 1. VG brukte VeIvesenets tilhengerkalkulator og tekniske data fra Opplysningsrådet for Veitrafikken og sjekket to populære familiebiler med . Stort utvalg av gravemaskiner, traktor , dumper, div utstyr og verktøy til leie. Traktorens og motorredskapets . Vegvesenet har ein fin tilhengerkalkulator som kan gi deg svar på om du har lov å. Skal du kjøre traktor må du enten ha tatt førerkort klasse B før en gitt dato, . Landbruksutstyr, traktorer og tilbehør til disse.


Du får også førerretten til traktor og motorredskap, begge med tillatt totalvekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg