mandag 30. november 2015

Myggbeskyttelse klær

Vi satte klærne på prøve oppe i nord. Test av klær med insektskjold. Kleggen, samt noen mygg , landet på klærne , . Din side presenterte nylig en test av klær impregnert med det myggfrastøtende.


Men permetrin er i hvert fall kjent stoff som holder mygg unna. Unngå mørkeblå klær , fordi denne fargen tiltrekker seg enkelte mygg , .

Norges bredeste utvalg av Craghoppers, reiseklær med Nosilife - permanent beskyttelse mot mygg , flått og insekter. Perfekt på safarireise til tropiske strøk, eller . En fin måte å redusere faren for å bli stukket, samtidig som man holder kjemikalieforbruket så lavt som mulig, er å bruke klær med myggbeskyttelse som som . Sjekk utvalget mygg - og insektsbeskyttelse på . Effekt mot mygg : Holder myggmiddelet myggen unna? En god regel kan være at myggmidler brukes når klær og myggnett ikke er nok til å . En kan også være klar over at myggen tiltrekkes mer av mørke klær enn av lyse, . En herlig sommerkveld kan lett ødelegges av mygg og andre småkryp.


Vitusapotek Åse Storfjell-Olven.

Forebygg myggstikk med myggmiddel og myggnett. Se vårt utvalg av trygge og kvalitetskontrollerte myggmidler for å dempe kløe. Vil du unngå myggestikk er røyk, netting, klær og myggmiddel. Det er lite man kan gjøre med hagen, men har man mye mygg i hagen kan . Klær og myggnett bør settes inn med permetrin, som holder både mygg og andre insekter, veggedyr o. Impregneringen kan gjøres ved å spraye . Det holdt soverommet eller gammen fri for mygg hele natta.


Kroppslukten kan du kamuflere med rene klær og gni inn huden med blad av . Men med et godt insektsmiddel kan de enkelt holdes på . Bruk lange ermer og langbukse. Spray eventuelt klærne med insektmiddel som inneholder permetrin. Insektmiddel Spray, roll-on eller stift.


I løpet av våren og sommeren, mange mennesker bruker tiden sin utendørs tid bekjempelse av mygg. Jeg spurte på apoteket om de hadde råd for hvordan vi skulle håndtere dette med mygg. Mygg beskyttelse med lys Vs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg