torsdag 12. november 2015

Oppskrift pølse i form

Denne barnevennlige middagsretten kan fort bli en favoritt. Makaroni, pølser , grønnsaker, noen egg og Crème Fraîche i en form toppet med ost er alt som skal. Dette er en oppskrift på en smakfull formrett som hele familien kommer til å elske. I denne gratinerte middagen passer det fint å bruke restemat, som salamipølse.


Enkel og god middag med pølse , smeltet ost og soltørket tomat.

En seng av kremede grønnsaker og poteter toppes med krydrede pølser. Her er en litt annerledes pølsemiddag som barna vil elske. Smør en liten ildfast form. Skrubb potetene godt eller skrell dem, og ta av skinnet på pølsene.


Kutt pølse , tomat og poteter i skiver. Ta en ildfast form og smør den godt. Sett av ekstra god tid til helgens grilling, for i dag serverer vi oppskriften på pulled pork.

Skjær pølsene og bacon i terninger. Hybelmat kaller Andreas Myhrvold denne retten. Men du trenger verken være student eller bo på hybel for å ha glede av denne oppskriften på pølseform. Bland pølse , purre, pasta, smøreost, hvitost og crème fraîche i en ildfast form. Oppskrift på Pølse - og makaronigrateng.


Ha over i ei eldfast form (ca liter) og ha over ost. Steik midt i omnen til osten er . Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder. La formen stå midt i ovnen i ca.


Smakfull og enkel pølseform som passer til hverdags. Ha alt over i en form sammen med pølser og grønnsaker. Siri Fossing Gode, enkle og ujålete oppskrifter som funker i en travel hverdag.


OPPSKRIFT PÅ POTETGRATENG MED PØLSER. Bland sammen pølse , purre, pasta, salt og pepper i en form. Alt-i-ett- form med gode smaker.

Alt i en form og middagen lager seg klar i ovnen:. Nokre butikker selger også lokalproduserte pølser med masse kjøtt. Rør av og til og smak til med salt og pepper.


Vend kokt makaroni inn i den . Legg oppskrift i handlelapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg