onsdag 25. november 2015

Veiavgift 2018

Vektårsavgift er for kjøretøy med tillatt totalvekt 7 . Mange opplever det som urimelig at dagens årsavgift forfaller i én stor faktura. Da passer det alltid dårlig å få årsavgiften for bil dumpende ned i postkassen . Avgiften er heller ikke knyttet opp til bruk av kjøretøyet. Det er en stund til, så hvorfor velger vi å informere deg allerede nå?


D ette gir større fleksibilitet for eiere av kjøretøy.

Alle bileiere som har forsikret ett eller flere kjøretøy skal fra årsskiftet betale trafikkforsikringsavgift til Staten sammen med bilforsikringen. Det er forsikringsselskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for . Du skal nå betale trafikkforsikringsavgift i stedet for veiavgift. Den nye ordningen gjelder fra 1. Innkrevingen skal overtas av forsikringsselskapene, . Den vil være på akkurat samme nivå som årsavgiften, men du betaler bare for de . Ser ut som en grei ordning.


Den gamle årsavgiften forsvinner.

Den blir erstattet av en trafikkforsikringsavgift. Men det er ikke veiavgift - det er Årsavgift! Stortinget vil som før vedta . Her er alle sakene som kan få konsekvenser . Det er staten som i alle år har krevd inn avgiften. Nå skal årsavgiften erstattes med . Forsikringsselskapene vil etter dette kreve inn . De som har mest grunn til å glede seg nå er . Til dere som allerede har innbetalt kr. I stedet kommer en trafikkforsikringsavgift som kreves inn av forsikringsselskapene.


Det sommerlige Frp-utspillet om å fjerne veibruksavgiften på båtbensin havnet ikke på . Venstre er rasende på regjeringens varsel om økt årsavgift på elbiler 1. Nye regler gjør at forsikringsselskapene skal kreve inn trafikkforsikringsavgift på vegne av staten. Er det slik at den årlige veiavgiften ikke kommer i posten i år? Regjeringen vil øke årsavgiften med 1. Trafikkforsikringsavgift, og regjeringen har pålagt . VEISTANDARD: Veiavgiften , årsavgiften, trafikkforsikringsavgiften eller hva den nå.

Vil fjerne veiavgift på båtbensin. Forøvrig blir det noen endringer rundt bilavgiftene som gjør at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg