onsdag 11. november 2015

Trekkefjær 100m

Trekkefjær i glassfiber 100m , ø6. Belagt med grønn PP plast. Stativ i El-forsinket stål med hjul. KABELMAX - Det profesjonell jordkabel trekksystem. For problemfri trekking av kabler i tomme eller opptatte kabelrør eller kabelkanaler.


Kablejet - Variabel kabeltrekksystem.

Den innovative Kabeljet - kommer mellom velprøvde Kablemax og Rør Ål produkter. I mange år har denne trekkefjæren . Fjøra vi har er 100m lang og har en diameter på ca 10mm. Har en rull med 100m Cat så ikke så veldig aktuelt med ny kabel. Kjenner du ingen elektrikere som kan låne deg en 50m trekkefjær ? Trygghet for grønn teknologi.


Smart Butler 9ø 100m komplett. Nexans pn jetset 750v 3g2.

Prefix er korugerte rør med ferdigtrukket kabel. Installasjonskabel 750V 100m rull. Faren min så en 1m lang kabel på clas ohlson til 6kr.


Med godt med zalo og en stiv trekkefjær skulle det ikke by på noen problemer. Halogenfritt k-rør Ø 16mm laget av polypropylen. K-røret med ferdigtrukket PN er fargekodet grått for å gjøre det lett å identifisere. Tillatt i alle typer boligrom . Nylon trekkefjær med søkerspiral. PN JETSET 750V 3GBØTTE 100m.


Ledning 100m FLEXI-2V 7 Blå. Runpo nylon trekkefjær med RunpoGlider søketupp. Mutter for skjøting av fjær, stk. Søkespiral for - 1mm rør, stk. Overgang fra glassfiberfjær til søkespiral, . Elektromateriell og ladeutstyr til elbil.


Go to the productFind similar products. Forsinket stålrørstativ komplett med trekkefjær i glassfiber - pålagt et meget slitesterkt holdbart belegg. Fjærene leveres på stående rammer - med føringsspiss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg