tirsdag 17. november 2015

Portulakk på engelsk

Raphanus sativus, reddik, radish . Claytonia) spring beauty subst. Det er også de tykke, møre, kjøttfulle bladene. Portulaca) purslane subst. Er vel en portulakk evt spanjakk dette?

På hans egen side på et annet språk og på en annens side på engelsk. Ein varietet med kjøtfulle stenglar og blad blir dyrka som grønsak. Einar Haugen Kenneth Garnier Chapman. Når det gjelder omega-og portulakk har jeg lest noe i litteraturen rundt dette tema.


Her finner du informasjon om hvor du kan lese bloggen på svensk og engelsk. Grønn salat, spinat til stort og smått, portulakk og vintersalat, ruccola, dill. På engelsk kalles ulike bregner som blir høstet på ett.

Dette er også en plante som visstnok skal være spiselig, og kan brukes i . Markens grøde Sukkererter servert på gammelt engelsk servise Ha en fin torsdag alle. Mykje av det såkalla ugraset vårt, inkludert skvallerkål, er nemleg . Frø fra Thompson and Morgan, ( engelsk ). For oss ble det nydelig langkokt lam og herlig forrett av portulakk , epler og pærer. Denne anmeldelsen er maskinoversatt fra engelsk Hva er det?


Disse er på engelsk og dansk, da norsk oversettelse. Miremengjes zemer oversettelse - Miremengjes zemer engelsk. Engelsk bruker også aniseed. Den har i folkemdisinen vært . Purslane eller som portulakk på norsk, er et. Men går jeg som jeg ofte må via engelsk Palm cabbage Nero di Toscana.


Inneholder den like mye omega fettsyrer som vanlig portulakk , er den også . Squash, myntekrem, portulakk og løyrom som første rett. Vi deler erfaringer med våre lesere – på norsk og engelsk. Kupp må jeg si det var å finne teknisk engelsk -norsk vica verca ordbøkene av nyere utgave.

Her kunne de så og høste salat, gulerøtter, portulakk , persille, og poteter da den. Men de virkelig fine dukene, der man broderte venesiansk og engelsk søm, . Rosariet på Milde Beste kjelda til informasjon om moseroser, . Lavendel, engelsk lavendel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg