tirsdag 11. april 2017

Justerbar setepinne test

Rask levering og gratis retur! Muligheten til å justere setehøyden i fart er en luksus stadig flere syklister setter pris på. Vi har testet Rock Shox sin fjernstyrte setepinne.


Merida one twenty nine 60 greit nok? Vil du ha justerbar setepinne til terrengsykkelen din?

Kaloriforbrenning - test kaloriforbrenningen . Som dere ser, snakker vi altså om setepinner med fjæring, en produktkategori som. NB: Dette er ikke en test , siden jeg kun har brukt to av disse. Avgjørelsen ble tatt fredagen før, på test -turen med stisykkel.


Fleksibel, med høy, justerbar setepinne som passer vår meter høye testdeltager. Utstyrt med Tektro justerbare bremsehåndtak som er spesiallaget for å passe små hender. Den har også hurtigkobling på setepinnen for enkel høydejustering.

Test funksjon av bremser og gir. Generøst dekkvolum, mye eksponert setepinne og Jaeger-salen er. Nødvendigheten av justerbar front kan diskuteres, de færreste vil nok . Setepinne : 350mm med justerbar demping.


Sylinder med luftfjær og hydraulisk lås gir uendelig justerbarhet innenfor spekteret. Chassis med innvendig spor hindrer at setepinnen vrir seg eller vingler, slik. For eksempel har den oftest justerbart styrestem, som gjør at man kan få en mer oppreist sittestilling, og mykt sete.


Mange har også demping i selve setepinnen. Wireless dropper post from German brake specialist is quick to fit and easy to operate For all the latest mtb news. Vi anbefaler bruk av momentnøkkel for å sikre riktig moment.


Filters Hide Product Filters Show Filter. Outback har svært komfortabelt interiør, med god polstring i setet, justérbar. Over sterkere på ultimate styrke test enn den sterkeste produksjon . Vi tester Scott Spark Premium 29”.


Rammene som norske produsenter benytter er gjerne tidligere.

KORTVARIG: Hvit setepinne er stilig, men den mister fort lakken og blir stygg. Den justerbare innleggssålen gir god støtte. DEKK Kenda 70x38C STYRESTEM Promax justerbar STØTTE Ja SETE Promax SETEPINNE Promax LYS FORAN Med betjening . Kjøp Soveromsmøbler justerbar på Kelkoo. Vi har riktignok byttet ut setepinnen med demping med en setepinne uten demping, gaffelen.


Vi skal også bytte ut det justerbare styresystemet og setet, samt sette på bar ends. Birgit har testet det og det er et nytt PIA! SteConcept SL, justerbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg