fredag 7. april 2017

Kattehale busk

Denne kattehale blomstrer fra juni - september med flotte violette blomster. En artig busk som er to farget. Den er plantet inntil Skåleveggen for noen år siden.


Og våkser seg oppover gelenderet og . Silkestorknebb (geranium cinereum).

Dvergmispel er en løvfellende busk som blir ca. Viltvoksende i Norge, ganske vanlig nord til Nordland. Køb planter online, stort udvalg af stauder, du kan bl. Malva arborea kransblomstret katost -Malva verticillata var.


Kattehale Lythrum salicaria fra kun 1kr. Antennaria dioica kattehale almindelig kattehale. Den får nærmest preg av en busk , og har lang blomstringstid.


Den oppsøkes flittig av både bier, blomsterfluer og sommerfugler.

Stort udvalg af Flere stauder A-D. Alternativ: En busk som har et lignende utseende er rosmarin. Familie: Euphorbiaceae - Vortemælkfamilien. VækstforBusk op til 3-meter.


Jeg ønsker å plante en hekk eller busk -plante som kan trives i en slik kasse, ikke lar. De venter gjerne i det lengste, til treet eller busken har blitt så stor og uregjerlig at det er et større prosjekt å få gjort noe med det. Passer til fuktige steder . Høye rødfiolette blomsterspir.


Hentes på adressen i Kilde. Ett og annet blikkfang får plass også, som bregner og kattehale. Mangler: busk Plantene som tåler (s)alt!


Ryllik, storkenebb (geranium), eføy, lavendel, kattehale. Her vil den være et både smukt og markant indslag sammen med for eksempel kattehale og. Men så lurer jeg først på busken som vokser flatt på berget i bakgrunnen - vi.


Små-flekker har ofte kattehale og starr-arter (beitestarr-kornstarr). Forekomsten av søstermarihånd samt utbredelsen av busk og kratt bør overvåkes.

Den kinesiske, stedsegrønne busk bliver 5-m høj. Denne iøyenfallende planten heter kattehale , og den vokser helst på. Steinnype heter en busk som oppnår høyden på mellom og meter.


Pors er en liten busk som vokser på fuktige eller våte steder, oftest på næringsfattig jord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg