fredag 28. april 2017

Vepsespray

Bli kvitt veps, fluer og andre flygende insekter i år - så enkelt gjør du det! Til bekjempelse av enkeltveps, 3ml. Vis lager totalt i din lokale butikk:. Det første du bør gjøre i forhold til hvordan bli kvitt veps er å lokalisere bolet.


Vepsebol kan minne om en mørk-grå klump, eller leirkrukke som henger opp ned. Vepsespray med turbodyse som er et must ved bekjempelse av veps.

På sene sommerkvelder er det få ting som kan irritere så mye som insekter. Små og raske, og til tider umulig å oppdage. Vi i Jernia har et bredt sortiment som . VEPSESPRAY 4ML MYGGOLF Byggmakker 1. Pris fra 14- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Han har travle dager i skadedyrbekjempelsesfirmaet Anticimex.


De fleste oppdragene nå om dagen går ut på å fjerne veps. Veps er ikke bare irriterende, for noen kan den være direkte farlig.

Hva finnes for å bekjempe uvesenet? Radar Dos P, det mest effektive insektmiddel mot veps, fluer og andre flygende insekter innendørs. Bruk, informasjon om risiko og sikkerhet rå . Produktbeskrivelse: Effektiv mot flygende insekter som fluer, klegg, knott, mygg og veps samt til vepsebol.


Bruk: Omgående kontaktvirkning. Med en vepsespray kan du enkelt stå 3-meter unna vepsebolet og den vil drepe vepsen umiddelbart etter påførelse. Vepsegift på sprayflaske kan være årsaken til at det begynte å brenne i et bolighus i Stavanger natt til søndag.


Politiet etterforsker brannen og . Mot fluer, veps, mygg osv. Tar raskt knekken på insektene. Kan også brukes på vepsebol. HVis du tenker på fx Radar, så står det noen sikkerhetsforanstaltninger på den, ikke puste inn, lufte godt etc. Turbodysen gjør at sprayflasken.


OK Elektriske AS - okelektriske. Norges bredeste varehus på nett. Det finnes mange arter av veps, men det er særlig tysk veps og jordveps som plager oss i våre boliger.


Begge arter bygger vepsebol i veggen og på loftet.

Det har vært en del vepser som forsøker å lage bol i næreheten av Flekks bur. Vepse spray med turbodyse. Trinol flue og vepsespray - slideshow. Unsubscribe from Skadedyrbutikken. Alt fra småkryp til flyvende insekter.


Vi har også en egen vepsespray , forteller hun. Riktignok null veps, men også null garasje, og null bil. Radar vepsespray funker bra, og er bedre for altan og hus :-) In Principio Erat Verbvm.


Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og . Legg til i huskelisten Tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg