torsdag 27. april 2017

Einer mot mus

Mus kan gjøre skader for mange tusen kroner. FELLE: Jan Ivar Engebretsen, rådgiver i NAF, advarer derimot mot å bruke gift mot mus i bilen. Hvis du ikke har sikret huset mot mus tidligere, bør du absolutt begynne med det nå i september, sier Arne Nese, teknisk sjef i Rentokil . Der er det også plass for en mus å komme seg inn, forteller Norstein.


Mangler: einer Best tips mot mus i hus?

Tanken på masse døde mus som ligger og dør på seg i de små koselige reirene frister heller ikke. Vi har en liten jente på mnd som putter alt . Leste et sted at einer skulle holde mus unna fordi de ikke liker lukten. Skal visstnok hjelpe mot kjellerlukt også. Mus liker ikke lukten av einer og trekker seg derfor unna einebusker. Etter at jeg la ut einerkvister i bilen har jeg ikke hatt spor av mus i den.


Einer har hatt en rekke anvendelsesområder opp gjennom tidene.

Hvordan forebygge huset mot rotter og mus ? Ta en tur rundt huset og sjekk om det har dukket opp noen mistenkelige hull. Mus i vogna har jeg hatt ên gang før jeg begynnte med bresk og det var :x. Det er viktig at det ikke er sprekker i . Gnager mus på plantene i hagen din? Er du plaget med at mus spiser opp røttene på planter, kan et kjerringråd være å plante hvitløk i. Ibux hjelper ikke mot feber da Paracet er det enes. Einer som røkelse er også bra mot forkjølelse og som myggjager.


Det sies at einerkvister rundt kjellermuren jager bort mus , einer blei også brukt til å legge . For å eleimenre musplagen kan det brukes aluminiumfolie. Ved bakkesett blir det vel verre å gardere seg mot musa. Da snakker jeg selvfølgelig ikke om små barneskritt, men mus. Musen liker ikke lukten av Einer så da holder den seg borte. Frekke mus har hatt mange herlige måltider under snøen i vinter her i. Motorvarme gjør bilen din til et populært oppholdssted for mus , og den lille kan gjøre store skader.


Et annet kjerringråd er å ha noen greiner av einer i motorrommet.

Einer , luftavfukter og vifte er tre gode råd mot fuktlukt i kjeller. Samtidig holder du mus på avstand. Vi garanterer ikke for effekten av hvitløk eller einer mot mus som artikkelen beskriver, men problemstillingen er aktuell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg