onsdag 12. april 2017

Snøspade tur

Se hvilke som duger til snømoro og hvilke som redder liv i fjellet. Vi har testet snøspader. Om skiulykken blir realitet gjelder det å ha riktig utstyr. Brooks-Range Hauler EXT Sharktooth.


Snøen var kram og våt når vi var på tur. Hvilken snøspade - Vinterutstyr innlegg 24.

Snøspader , hvilken skal jeg beholde - Alt annet utstyr innlegg 30. Trenger råd om snøspade - Ski og vinter inkl. Noen som har erfaring med noen av disse spadene?


BCA BExtreme Lawinenschaufel Black Diamond Deploy GAvitech D-GripTenkte mest. Mammut Alugator Ride, snøspade fra Friluftsmagasinet. Kunder som kjøpte denne kjøpte også.


Bli den første som omtaler dette . Denne snøspaden fra skredeksperten Mammut er super både for lek og som.

Rottefella Snøspade er en todelt spade med trehåndtak og blad i herdet aluminium. Det rødlakkerte bladet og håndtaket gjør spaden godt synlig i snøen. En liten og praktisk spade og snøskuffe som er enkel å ha med i bilen eller i sekken. Lurer også på å erstatte mitt gamle storm . Spaden festes enkelt på sekken.


Snowvel er en sammenleggbar snøspade som er produsert i høykvalitetsaluminium. Praktisk å ha liggende i bilen, på hytta eller på . SNØSMELTING: Camilla Marstrander Askildsen er ofte på tur. Jeg prøver å bruke helgene til turer med venninner eller andre. Sammenleggbar snøspade til tur - og hjemmebruk. Dette er en legendarisk tur som a. BCA med Tracker DTS skredsøker, Stealth 2søkestang, og B-EXT snøspade.


Teleskopfunksjon gjer spaden lett å arbeide me men samtidg liten nok til å få i sekken. Blad og skaft kan enkelt plukkes fra hverandre for å gjøre den enda . Voilé nettbutikk - snøspader fra Voilé. Helløftere for lettere tur oppover.


T6-spadebladet foretrekkes av mange skredforskere, fjellførere, . Et must å ha i sekken på alle turer utenfor oppkjørte løyper.

Snøspade ( tur ), dersom du har. Fordi jeg kvelden før hadde tjuvlånt nettopp den aktuelle naboen sin snøspade , i håp om å kunne finne min egen! Ortovox Badger veier bare 625. A90S Ernest er en snøspade som tåler juling.


Turen blir ikke den samme uten egen pannelykt. Neste tur kan barna være tursjef og vise vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg