torsdag 20. april 2017

Siku 1 32

Kan denne lastebil ha med mplenjord ? Greier er at jeg har kjøpt lass med jord og forhandler påstår at jeg har fået mmen jeg tror han lyver! Vi kan også levere med bil og henger eller med semi lastebiler som tar ca. Bruk (,) for skille mellom halve tonn. Skal du ha tilkjørt steinen?


Johnsen er prosjektleder i Statens vegvesen og jakter nå på mottakere av enorme steinmasser. Trenger sånn ca lastebil-lass med jord som skal brukes til å. En mellomstor lastebil får med seg kubikk på én tur. Grus knuses ned fra fast fjell som granitt, gneis og gabbro til de.


Når vi startet med hageomleggingen så ble det tydelig at vi måtte kjøpe jord. Stemmer det at et lass med tømmer på lastebil er ca. Grunnpris: 95 kr for graving og oppfylling, Pris pr lastebillass eksl.


Kjøring pr k2 kr pr km, moms,. Når fjell blir sprengt, øker volumet med faktoren 6. En lastebil rommer kubikkmeter. Minigraver Mecalac tonn. Priser på våre produkter i løsvekt, pr.


Dette legges på taket med lastebil med transportbånd på ca. Transportprisen er den samme uansett hvor mye jord du bestiller. Hvor mye veier en mmed jord? Anslår at oppdraget vil ta ca.


Vi setter ut container(e) hos kunden, normalt mcontainere for masser. Ute benytter vi gravemaskin og lastebil eller kranbil med grabb, for å fjerne . Mye av massen fraktes bort med lastebil. Flere hundre lastebillass måtte til for å frakte 10. Fidjestøl anslår at rundt 20.


Ved bestilling av varer med oppgitt mengde i tonn eller mvil denne beskjed gis til lastebil og opplastemaskin. Når en lastebil kjører bort med last står neste og venter på å rygge inn. Levering: Levering sone 1. Dette er gjort: Etablering av ny veiskulder.


Vi kjørte bort lastebillass med ca. Vi renska langs kanten av Vipevegen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg