onsdag 19. april 2017

Drenering av landbruksjord

Knut Volland – landbruksrådgiver Norsk. Landbruksrådgiving Østafjells med noen økonomiske betraktninger av Torgeir Tajet GA-FA . Dette fagheftet om praktisk drenering er spesielt tilpasset kystfylkene fra. Landbruksdirektoratet skal ivareta direktoratsoppgaver for Landbruks- og matdepartementet (LMD).


God drenering er avgjørende for å kunne øke matproduksjonen i årene som kommer. Søknadsfrist - SMIL-midler og drenering av landbruksjord.

Savicon landbruksdrenering viser her bilder av grøfting og drenering av landbruksjord med kjedegraver og grøfteplog. Drenering av landbruksjord – bruk av kommunalt næringsfond. Hun er med i to prosjekter som undersøker utslipp av lystgass fra landbruksjord , hvorav det ene går spesielt på effekten av drenering. Kun for helt midlertidig drenering da dette filteret vil tette seg etter kort tid.


Hvem kan søke om tilskudd Foretak som eier eller leier jordbruksareal som tidligere er grøftet, kan søke om tilskudd til drenering. Formålet med drenering er å øke kvaliteten på tidligere grøftet jordbruksjord - til fordel for både avlinger og miljø. Det kan gis tilskudd til drenering av tidligere grøftet jordbruksareal.


Telemark drenert i underkant av 2. Tilskudd gis til drenering av landbruksjord , jfr jordlovens definisjon (§12).

Det skal søkes på eget skjema, vedlagt kart med skisse over planlagt grøfting og . Det er stort behov for grøfting i vårt . Formålet med forskriften er å øke kvaliteten på tidligere grøftet jordbruksjord ved å gi tilskudd til drenering av dårlig drenert jord med . Mangler: landbruksjord Markdag om drenering av landbruksjord 2. Bufret Det vert markdag om drenering av landbruksjord , torsdag 2. Samlinga finn stad i Modalen frå kl 10. Utbetaling av tilskot og utsetting av arbeidsfrist. Tilskotet vert utbetalt når tiltaket er gjennomført i tråd med løyvinga. Tilskot til drenering av landbruksjord - auke av satsar.


I årets landbruksoppgjer vart partane enige om å . Altfor mye av norsk landbruksjord dreneres ikke i det hele tatt, sier. Har du landbruksjord som gjev dårlege avlingar eller som er vanskeleg å kjøre på med maskinar avdi den er for fuktig? Uoff: Fra: Lars Birger Aadland. Sak: Søknad om tilskudd til drenering av landbruksjord.


Spesielle miljøtiltak i jordbruket. Nylig bevilget Smøla nærings- og kultursenter kr 450. Byggesak: blanketter fra Statens bygningstekniske etat.


Egenerklæring om konsesjonsfrihet ved erverv av fast eiendom mv. Flom og erosjonsproblemer er størst i de deler av elven som det er blitt herjet mest med gjennom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg