fredag 14. april 2017

Potteskjuler papir

Potteskjuleren er laget av en papirpose. Flere steder får man kjøpt potteskjulere av papir for noen hundrelapper, men det er ikke vanskelig å . Her får du se hvordan du kan lage en potteskjuler i papir selv. I dag viser jeg deg et nesten gratis tips til potteskjuler.


Brett ned papir posene et par ganger,og dander den rundt plast potten.

Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie . Her om dagen kom jeg over en kul idee med å bruke papirposen som potteskjuler. Wow for en kul, genial og kreativ idee. CopenhagenA2Anne BlackArtekAYTMBloomingvilleBorn In SwedenBroste Copenhagenby LassenBy OnDay HomeDBKDDesign House StockholmDesign . Grønne planter er vinden som aldri før.


Trendy og stilige potteskjulere som gjør potteplantene til en del av interiøret både. Les mer om cookies og hvordan du kan nekte bruken av disse.

Nå har vi to papirposer fylt med vårlige primula på kjøkkenet, og etter å ha eksperimentert litt skal jeg lage flere enkle potteskjulere til . Spejlfade, lysfade og potteskjulere til brug i din borddækning. Skab nemt og billigt en anderledes borddekoration. Posen er monteret med snor, som kan trækkes til og bindes som sløjfe. Ikke grønne fingre, sier du? Dette er så enkelt som det kan bli!


Bruk rett og slett vanlig avispapir som potte til pelargoniastiklinger. Print en skabelon ud på papir eller tyndt karton. Skabelonen finder du på femina. Præg alle linjer ved hjælp af en prægepen . F eks noe fint papir (evt med plast inni så ikke alt blir vått), og så bånd. Blomsterkrukke og potteskjuler til balkongen,.


DIY: Kle en vase, lykt eller potteskjuler med grener. Du kan også legge stoff, papir eller lav mm på baksiden av kjolen, om du gjør dette før . Inde i potteskjuleren er et tyndt lag plastik, som beskytter papiret mod fugt fra potter. Hos MyStone har vi et stort .

Miniatyrvase fra Tyskland fra litteraten. Vi har kommet til den tiden av året hvor vi ønsker å forberede oss på sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg