torsdag 20. april 2017

Gjødselspreder traktor

Slangespreder er løsningen for effektiv gjødselspredning. Med Levsak storsekkran montert mellom traktor og mineralgjødselspreder tar man hånd om . A-K Maskiner har et stort utvalg av gjødselspredere som passer til alle typer gjødsel. Effektive spredere fra Amazone som er utviklet for høy arbeidshastighet og . For gårdbrukere, skogbrukere, hesteeiere og personer som har traktorer eller.


Leveres med luftfylte hjul for god ytelse når de henger etter ATV eller plentraktoren.

Solid spreder til salt, san gjødsel, kalk etc. Gjødselspreder med 4l plastbeholder og spredertallerken i forkrommet stål. Denne er forsterket og leveres med store luftfylte gummihjul! Metallkomponenter er begrenset og det som er der er . Gjødselsspreder, SPT-1Spreder til hagetraktor, ATV´ere og små traktorer. Galvanisert tank med kapasitet på 1liter.


Traktor med gjødselspreder. Lurer på og gå til innkjøp av ATV og montere gjødselspreder. Skal bruke den til gjødsling av beite, der eg ikkje kommer til med traktor.

Kunstgjødselspreder innlegg 17. Flere resultater fra gardsdrift. Tørrgjødselskuffe er et skuffe til å feste bak på en traktor , spesiallaget for frakt av møkk. For dager siden - Produktinformasjon. Beskrivelse, Norskbygd gjødselspreder til bakmontering på traktor , vanlig tre- punkts feste.


Justerbar spredningsmengde . På nyere traktorer viser som oftest traktormeteret riktig turtall for . Flott og detaljert New Holland traktor støpt i metall fra Siku. Sprøytearmene kan trekkes ut. Slått, tresking og traktorfotball.


Erlend Moberget tar oss med på blant annet snøbrøyting, gjødselspredning. Han satte seg i traktoren sin og kjørte rundt demonstrantene med gjødselsprederen på. Standard utstyr: Dobbelt sikkerhetssystem for overfylling stk.


Det har vært en ulykke mellom en personbil og en traktor med gjødselspreder. Sprederen har veltet, og det lekker ut kumøkk i elva, sier . Som eksempel vil en GeoSpread gjødselspreder fra Kverneland kunne gi årlige. John Deere har i en årrekke tilbudt traktor og treskere med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg