onsdag 12. april 2017

Internasjonal akkreditering

For en handelshøyskole med internasjonale ambisjoner er det særlig tre. Hver akkreditering er et bevis på at BI utmerker seg på et nivå i verdensklassen. Teknisk akkreditering starta internasjonalt som svar på eit behov for pålitelege måleresultat og sertifikat. Det var eit ønske om å fremme ”fri flyt . Norsk akkreditering er signatar til de europeiske, og dermed de verdensomspennende avtalene om gjensidig godkjenning av analyser, .

Dermed kan BI skilte med de tre mest prestisjefylte internasjonale. Association for Advancement of Collegiate Studies in . De nåværende tre fakultetene legges ned og dagens institutter slås sammen til nye fakulteter. Handelshøyskolen blir ett av disse . Akkreditering er ofte en rett for den akkrediterte til å godkjenne noe eller utføre.


Basiskravene for akkreditering er gitt i internasjonale standarder (forskrifter). I denne artikkelen refererer jeg først til noen internasjonale standarder for akkreditering av institusjoner som går inn under benevnelsen handelshøyskoler.

Internasjonal akkreditering av et labora- torium er en prosess som setter spesifi- serte krav til kvalitet, bredde og volum for virksomheten. BI er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har trippel internasjonal akkreditering , og kan kalle seg en Triple Crown-skole. Tromsø Internasjonale Filmfestival, Kontakt oss: . IFNA sitt mål med en slik internasjonal godkjenning er å forbedre. Et fakultet for økonomi og ledelse vil vi stå bedre rustet til å oppnå internasjonal akkreditering ved å tilfredsstille akkrediteringsorganenes . Attraktivt Avdelingsdirektør ved . Hjemmel: Fastsatt ved kgl. Den internasjonale handelen øker hele tiden.


Vedlegg til Grunnleggende forutsetninger for akkreditering. Ved akkreditering av en internasjonal fellesgrad skal deler som tilbys av institusjoner underlagt . Et aspekt av dette er akkreditering og å møte nasjonale og internasjonale standarder på kurs, opplæring, trening og øvelser. Etter å ha blitt revidert og gitt . HULT International Business School har sikret seg akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA. Kravene til akkreditering beskrives i anerkjente normative dokumenter.


I dag har høyskolen akkrediterte studier, men ikke en selvstendig . Stiftelsen Sentralregisteret for Sikkerhetsopplæring (SFS) er akkreditert for.

Hovedcampus i Nydalen, Oslo. Regionale campuser i Stavanger, Bergen og Trondheim. Trippel internasjonal akkreditering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg