torsdag 13. april 2017

Brukt dumperhenger

Traktor i god stand selges pga. Dumper henger innlegg 23. Ny Lettdumper, under tonn innlegg 28. Billig og driftsikker traktor til å dra henger med innlegg 27. Flere resultater fra gardsdrift.


Kjøp og salg av ny eller brukt henger.

Her har du en liste over alle nye eller brukte henger annonser på Anlast. Med denne dumperhengeren har Richard Western produsert en tilhenger tilpasset de tøffeste oppgavene. Dette er en proff dumperhenger som leveres med mye. Brukt dumperhenger til traktor ønskes kjøpt. Kombinert dumperhenger for lasting av utstyr fra siden og til vanlig massetransport.


Det blir brukt kjente underleverandører av deler som f. Vurderer du å kjøpe landbruksmaskiner? Vi i PlusTech står klar til å hjelpe deg ved kjøp av eller spørsmål om landbruksmaskiner. Hos oss kan du blant annet .

Palmse dumperhenger med lave sider. Som standard er de utstyrt med . Gigant dumpertilhenger er en serie tilhenger som er produsert etter tegninger av Mørk Maskin AS. RHS chassiset er det brukt tett med solide firkant rør og bunnen er.


Bailey 16T og 18T er meget robuste dumpertilhenger som har smørepunkter på . Man har de siste årene sette en voksende trend av dette blant små- og mellomstore entreprenører samt . Dårlige dekk, tipp ikke testet, hydr. Hengerene er sandbåst før lakkering . Vårt hengerprogram har aldri vært bredere. Mirek vår nye tonns dumperhenger ! Vi kommer nå på vårparten med en liten dumperhenger , tonns nyttelast med både svingbart drag og fast drag . Vektfordeling mellom traktor og tilhenger er viktig for god stabilitet og sikkerhet.


Det tilbys høykarmer til en del dumperhengere , hvilket utvider produktets. Krampe lanserer ny dumperhenger for mindre traktorer. Vi driver gårdsbruk selv, og har brukt flere SK 6opp igjennom tiden. Foss-Eik tilhengere finnes i tre klasser som hver for seg er spesialisert for profesjonelle oppgaver. De kraftigste Foss-Eik dumpere og lettdumpere er solide.


Ny modell med krommet skjær og ny angrepsvinkel på slitestålene. Pronar vikeploger PUV-M snøploger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg