onsdag 19. april 2017

Høytrykkspyler karcher

Vi har et stort utvalg høytrykkspylere , . K Premium Full Control Plus. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. En ypperlig høytrykkspyler for varierte rengjøringsoppgaver.


Egner seg meget godt til rengjøring og fjerning av moderate skittdannelser.

Tilgjengelig i butikker. Kärcher KPremium Full Control Home. Vi lister modeller fra produsenter som Karcher , Nilfisk, Bosch og Kranzler.


Med en høytrykkspyler kan du vaske det meste - plattingen, bilen, gjerdet og . Det er ikke så rart, skal vi tro en fersk svensk test. Den tyske produsenten fikk alle . Praktisk høytrykksspyler med mange tilbehør! Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske.


Høytrykksspyler , slangetrommel, inkl terrassevasker.

Hageslange følger med hvis ønskelig. HØYTRYKKSPYLER KPREMIUM FULL CONTROL PLUS FLEX . Leter du efter en høytrykksspyler eller tilbehør? Se våres store utvalg og lave priser. Med kraftig vannavkjølt motor, høytrykkpistol med . KFull Control er ideell for bruk på lett skitt.


Med Full Control høytrykkspistolen har du enkelt kontroll over trykket og kan enkelt endre innstilling etter underlag . Har en høytrykkspyler som det er noe feil med. Først lakk den vann, demonterte den og byttet to deler som var sprekt. KFull Control Plus Home er en mellomstor høytrykkspyler med nytt design og ny høytrykkspistol med trykkindikator på pistolgrepet som viser ulike innstillinger. Til dette er en høytrykkspyler noe som fort kan bli din beste venn.


Norges raskeste nettbutikk! Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Hei Kjøpte en høytrykkspyler KPremium i fjor, men i år så går motoren hele tiden, uavhengig om jeg trykke på.


Re: Hvilken høytrykkspyler ? Dumme meg presterte å somle bort denne klipsen under montering, med et noe vått resultat når spyleren ble tatt i bruk. Gjelder altså en klips som holder . En effektiv høytrykksspyler trenger både trykk og volum, men slikt er ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg