mandag 17. april 2017

Overnatting dønna nordland

Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter. Oversikt-Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med rom, leiligheter, rorbu, restaurant, båtutleie, uteservering og gjestebrygge. Idyllisk overnatting i hytter, campingpods, rorbuer og leiligheter rett utenfor. Herøy på Helgelandskysten i Nordland. Besøk Norges mest kjente fjellformasjon Torghatten, geologiøya Leka, verdensarvstedet Vega og kystmuseet Norveg i Rørvik.


Vi tilbyr pakkepriser med overnatting og båt. Dønna Rorbuer Bøteriet - rom. På helgelandskysten finnes det flere tusen øyer. Mange av den er bundet sammen med broer. I følge øyenvitner skal byggene ha blitt raskt overtent.


Bryggeanlegget har vært drevet som overnatting og konferansested. Den er i nord omgitt av kommunene Lurøy og Nesna, i øst Leirfjor i sør Alstahaug og i sørvest Herøy. Nordland vil bli Europe`s next big paddel destination.


Deltakeravgiften dekker overnatting , mat og jaktkort for hele helga. Dønnes ligger på nordspissen av øya. Bestill overnatting i god ti spesielt juli kan være fullbooket. Vel fremme på Andalsvågen tar du fergen over til Horn, og sykler sjarmøretappen inn.


Jeg synes det er veldig bra at vi har fått dekket overnatting for da kan . Sandnessjøens beste spisested. Tone Andersen, benytter i sin virksomhet i tilknytning til overnatting og bespisning. Her finner du informasjon om hva du kan gjøre og se, overnatting og spisesteder Ut i Øyan.


Haugtun overnatting og kurssted. Her vil det være mulig å sette opp evt. På reisen nordover og sørover får vi med oss mye fin natur gjennom hele Nordland. Kystriksveien - Fv- overnatting , aktiviteter, og severdigheter langs.


Middag og overnatting på Rica hotell i Harstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg