fredag 19. januar 2018

Bærbar projektor

Mange vil kanskje tenke at en mini-projektor i hovedsak er for omreisende forretningsfolk og foredragsholdere, men en liten bærbar projektor. Når det kommer til bærbare projektorer , er det som regel vekt og størrelse som er avgjørende faktorer. Er du mye på reisefot, og kun skal bruke projektoren til . Dustin har gode priser og hurtig levering.


Strøm favorittinnhold trådløst på vegger ved hjelp av Sonys bærbare projektor med svært kort bildeavstan og få en ny audiovisuell opplevelse i hjemmet.

Det er bare veggplass og avstanden til sofaen som setter en begrensing for hvor stort du kan vise dine favorittfilmer og serier med projektor. BenQs nye GS1- projektor er lett nok til å ta med på campingtur, og robust nok til å bli brukt ute i . Bærbar hjemmekino til ferien. En bærbar projektor kan projisere et mye større bilde enn du får fra et nettbrett eller en bærbar datamaskin, noe også folk på reisefot bør sette . Markedets billigste 4K- projektor er dessverre også ganske svak.


Minimum gjenværende lampetid. Bygg din egen mini teater uansett hvor du er med dette Portable Multimedia projektor. Liten nok til å bære i ryggsekken din, er denne .

Acer C2bærbar projektor (sort). Kompakte og bærbare projektorer. Stor ytelse fra små projektorer. Disse lette projektorene er perfekte for klasserom, kontorer med mer.


Vi tester to LED-projektorer, den ene liten nok til å passe på innerlomma! Står du mangler en ny projektor eller et projektorlærre så har Elgiganten et stort udvalg. Dells bærbare projektor M900HD har en svært bærbar samarbeidsløsning med klar, pålitelig projeksjon og omfattende tilkoblingsmuligheter.


Vis alle produktene i kategorien Projektorer og tilbehør. Aiptek Ver en funksjonsrik, bærbar DLP- projektor som er så liten at du kan ha den med overalt. Det innebygde oppladbare batteriet har en driftstid på opp til 2 . Kontrollenes plassering ( bærbar projektor med svært kort bildeavstand).


Har du overskud på budgettet og underskud på blærekontoen? Sony er netop gået på gaden med deres nye bærbare MP-CD1- projektor i lommeformat, der kan vise billeder og videoer i op til 1tommer. Her kan du sammenligne priser på bærbar projektor og finne beste pris online.


Epson EB-Wer en bærbar projektor med høy kvalitet for hjem og kontor med 3LCD-teknologi, WXGA-oppløsning og fleksible og brukervennlige . NEC produserer sine LCD - projektorer med beregne tilkobling i tankene.

Takket være en inkludert datamaskin VGA- port , kan du koble den bærbare direkte til . Med en bærbar projektor kan du enkelt vise frem bilder og video eller holde presentasjoner on the go. Innebygd WiFi gjør det også mulig å strømme nettbasert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg