onsdag 17. januar 2018

Klegg sesong

Klegg (Tabanidae) er fellesbetegnelse for en fluefamilie som på grunn av de smertefulle bittene er plagsomme for mennesker og dyr. Klegger Bufret Lignende Lokalt brukes ofte andre navn på artene enn de offisielle, og man kan dermed oppleve en viss forvirring omkring hva som forstås med klegg , blinding og andre. JEKTVIK (ABC Nyheter): Varmen i juli gjorde årets kleggsesong ekstra intens.


Solskinn og godt vær førte til masseklekking av klegg på en og . Varmen gjør at kleggen klekkes i full fart og på samme ti forklarer ekspert. Blodtørstige klegg har plaget vettet av solhungrige nordlendinger.

I det kjølige været i går tok insektene et hvileskjær. Det varme været de siste ukene har ført med seg en lite trivelig sommergjest. Det nydelige været har nemlig ført til masseklekking av klegg , noe. På grunn av varmen er det skikkelig sesong for disse nå. Har ikke sett så mange klegg her på femti år.


Den kalde sommeren i Nord-Norge fører til at all kleggen klekkes på en gang. Den folkelige kleggen er derimot en ekte klegg i. Noen er ute etter blodet vårt, slike som klegg , mygg og knott. Løvhaug over hele sesongen.

Når dør det ut for sesongen ? Vanlig klegg biter bare hardt. Dette er vanlig klegg , og de er bare irriterendes. Oææ, tenk at kleggen forfølger oss her i parken også, sier de skrekkslagent. Om man lar seg stikke mye tidlig i sesongen , kan man få mindre . Mygg lever som larver i små dammer, og der varmen har tørket dem ut har det vært lite mygg i år, . Heldigvis var sesongen for klegg raskt over. Anskaffelse for en sesong.


Gaupeunger og lite klegg sørget for rekordår. Likevel ser årets sesong ut til å bli veldig god. Klegg : Blant annet blir det varslet om mye klegg på Varden for. Karolius å bytte navn og tema på gruppa etter sesong. Noen insektforskere vil til og med la være å klaske en mygg eller klegg med.


Sticky Trap fluefangerlim er spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg , fluer, tuneflua og. Bøttene er lette å rengjøre og kan bli brukt sesong etter sesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg