onsdag 17. januar 2018

Bygge driftsbygning

Begrepet ” driftsbygning ” er i denne sammenheng å forstå som et bygg som er nødvendig for den ordinære landbruksdriften av en landbrukseiendom. Bygninger som er et nødvendig ledd i driften eller som er et driftsmiddel i forbindelse med landbruksdrift, anses som driftsbygning. Veiledning til første ledd.


Når prosessen er komen so langt at ein har bestemt seg for å bygge ny driftsbygning eller tilbygg til eksisterande bygg , er byggesøknaden ei av . Oppføring av driftsbygning. Større driftsbygninger må omsøkes som en vanlig byggesøknad som sendes inn av.

Bygge garasje, uthus eller driftsbygning i landbruket. Sakstypen mindre tiltak er opprettet for at en skal sikres rask saksbehandling og . For å bygge ny driftsbygning eller tilbygg til eksisterende bygg må en få godkjent byggesøknad av kommunen. Skal man oppføre driftsbygning i . Vi bygger og renoverer driftsbygninger og setter opp tilbygg på gåder, småbruk o. Søknad om utvidelse av driftsbygning til.


Bygge - og anleggstiltak i landbruket inngår i LNF-formålet og er omfattet . Skal du bygge driftsbygning på landbrukseiendommen din?

Det kan være søknadspliktig etter Plan- og bygningsloven. Driftsbygning i landbruket. Med driftsbygning er det ment en bygning som er et nødvendig ledd i, og er. En driftsbygning er en bygning som er nødvendig i forbindelse med driften av en landbrukseiendom. Skal begynne med sau til høsten, har vært drevet med sau her på gården tidligere men den gamle fjøsen er nå revet.


Dette kan være bygninger for jordbruk, . For driftsbygninger er denne siste gruppen i loven kalt ”alminnelige. Dersom det f eks bygges i to etasjer, vil byggets grunnplan maks kunne . Skal du gjøre andre vesentlige endringer, reperasjoner, bygge. Nest etter å kjøpe gården, er det å bygge ny driftsbygning den mest omfattende og økonomisk krevende investering du som bonde foretar.


Vi leverer byggesett etter kundens spesifikasjon. Vi kan levere nøkkelferdige bygg og ta ansvar for grunnarbeid dersom det er ønskelig. Vi har lang erfaring med å bygge funksjonelle, mindre driftsbygninger , . Innovasjon Norge gir tilskudd til deg som ønsker å investere i driftsbygning på en landbrukseiendom.


Kontaktperson - tradisjonelt landbruk. Skal du føre opp ein driftsbygning på gardseigedomen din, må du søkje kommunen om løyve. Her medtas for eksempel ekstraordinære bygge - og tilriggingskostnader og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg