tirsdag 30. januar 2018

Rakrør traktor

Bruk av strakrør innlegg 7. RAK RØR PÅ TRAKTOR UTEN TURBO? Flere resultater fra bygda. Er jo bare å følge dimensjonen på rørstussen,som blir igjen når orginalpotta fjernes. Er jo litt forskjellige løsninger,da noen har lang potte i .

Med traktor og 1Wunderbaum er Magnus (17) kongen av skoleveien! Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Det skal ikke foretas endringer på lyddempere, motor eller annet som fører til høyere støynivå enn det som var tillatt for motorvognen ved første gangs . Valmet produserte blant annet traktorer , skogsmaskiner, biler, papirmaskiner, husholdningsapparater , lokomotiv, trikker, fly og våpen.


Bufret Kommer også eller rakrør som er høyere en det som står på nå. Her er noen bilder fra vekta på Elverum den dagen jeg hadde kjøpt traktoren. Glem sykkel, skolebuss og moperh:tv2. Rapporter et annet bilde .

Ble innkjøp av nytt rakrør , for likte ikke gamle. Morsomt at du laget en worklog på traktoren , det elektriske anleggene på de gamle MF . Kunne se ut som ein vkom et rak rør ut på begge sider :D. Norsk Landbruk - Raker i front for bedre hygiene 3. Glmdalen - Her er ditt traktor -mekka 15. Er ikke uvanlig at man mister effekt ved montering av rakrør.


Uansett hva man gjør vil det bare låte som en traktor med frieksos. Firer-diesel er rett og slett . Vet hvordan det er å kjøre med rakrør på sugemotor, men hvordan vil det bli. Victorya har rakrør og det fungerer meget bra :) 70dB ved.


Er nok anstendig lyd og i den der! Norge, med rakrør og fin lyd! Valtra N1traktor rigges med det. Jeg velger å vise frem det mest idylliske bildet fra dagen, hvor traktoren sprer møkk på.


Bestilte bare galvet rett standard . Tør å tippe at de som kjører med rakrør på vabisen sin har ødelagt for mange : twisted:.

Traktor registrert :) Bilde. Syntes det der hørtes litt ut som en traktor på steroider 8).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg