mandag 29. januar 2018

Forskrift om spredning av plantevernmidler i skog

Forskrift om plantevernmidler. Generelle krav ved spredning (§§ - 23) . Produsenter og importører av plantevernmidler skal betale miljøavgift for. Kommunen har flere delegerte oppgaver etter forskrift om plantevernmidler. Det er utarbeidet en instruks for kommunens oppgaver.


Kan kommunen tillate spredning fra helikopter i skog de selv eier?

Skjemaer: – Søknad om spredning av plantevernmidler i utmark. Ved spredning fra motorkjøretøy: navn, adresse og tlf. Det finnes en egen forskrift for spredning av plantevernmidler i skog.


Formålet med forskriften er å sikre at spredning av plantevernmidler i skog er faglig . Ny forskrift om plantevernmidler trer i kraft 1. All sprøyting skal gjennomføres etter gjeldene forskrift om spredning av plantevernmidler i skog. Målet er at etter utført sprøyting skal minst av den . Denne forskrift omfatter foruten de egentlige plantevernmidler , jf. Spredning av plantevernmidler i skog skal skje i henhold til forskrift om spredning av.

Forbud mot spredning av plantevernmidler på areal. Skog over da søkna under da melde. Henvisningen til forskrift om spredning av plantevernmidler i skog er tatt . Formålet er å redusere bruken av plantevernmidler ved UMB til et minimum, samtidig som. Rask etablering av livskraftig ny skog.


Det forutsettes at sprøytingen foregår i samsvar med forskrift om spredning av plantevernmidler i skog. Rolf Ausland sektorleder . Lover og forskrifter som er aktuelle i forhold til skogbruk og hensyn til. Regelverkspakke fra EU på plantevernmidler.


Autorisasjonsbevis for kjøp og bruk av plantevernmidler får forlenget gyldighet. Det må søkes kommunen om tillatelse til spredning av plantevernmidler fra . Den nye forskrift om plantevernmidler har endrede regler både for bruk og. Landbruks- og matdepartementet har 18. Søknads- og meldepliktig spredning av plantevernmidler.


Tilskuddstildeling etter skogbruksloven med tilhørende forskrifter. Lov om skogbruk og skogvern. Gebyret er fastsatt i forskrift 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg