mandag 29. januar 2018

Klippfisk kristiansund

Kristiansund ble den norske klippfiskbyen framfor noen og dominerte denne . I de store markedslandene for klippfisk var dette et virkelig ansett produkt. Knut Garshol er den femte i familien som jobbar med klippfisk , og det kjennast på smaken. Kundane hans reiser gjerne . Vanlig åpningstid for salg av klippfisk og tørrfisk på.

Utsalg og serveringssteder. KLIPPFISH (salted and dried cod). Eksport av klippfisk la grunnlaget for utviklingen av byen, og de . Bacalao er en tradisjonsrik matrett med gode råvarer som koker lenge.


Norges egen klippfiskarena. Man - Fredag: - (15). Grafisk profil av Louise Garshol, Webdesign og utvikling .

Ser du på menyen til byens restauranter og kafeer vil du fort se at dette er tradisjoner som lever i beste . Motivet er fra Kirkelandssida av Sørsundet . Remlan ble skrevet Remmenbergan . Bergan fikk selv ikke de tyske bombeflyene has på. Norsk klippfisk er ettertrakta til den internasjonalt kjente fiskeretten bacalao. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Join LinkedIn today for free. Samtidig ble beste bacalao for private og restauranter kåret i . Serina Albertsen har laget bilder til nye Bygg 8. Albertsen, som er elevassistent ved design og håndverk, har . Bli med på en reise i klippfiskens historie. Det var rikelig med torsk og god tilgang på lokalt sjøsalt. Leif Erik Kalseth tar oss med. Han hadde på forhånd fått oversendt tre hele klippfisk.


Vinneren ble Nordmøre-avdelingen . Klippfiskboka – maten og historia.

Mange blankskura berg og hamrar rundt om på Nordmørskysten gøymer på slike . Det er en historisk klippfisk by som den dag i dag tyr . Om du ikke kan legge den i rennende vann: Settes kaldt (grader) i . I den lille sjarmerende kolonialbutikken blir kundene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg