tirsdag 23. januar 2018

Kjerringråd mot dugg

Plages du med dugg på vinduene hjemme eller i bilen? Litt Zalo oppvaskmiddel på en tørr klut er en vinner i kampen mot duggen på . Det finnes mange gode kjerringråd. For ytterligere beskyttelse mot dugg og is, legger du nå Rain-X Anti-Fog, som vist i filmen over. Har du problemer med dugg på vinduene?


Her kan du se hva du kan gjøre for å begrense eller helt unngå kondensvann.

Dinside Det er lett å tenke at klimaanlegget kun skal brukes om sommeren for å få det kaldt i bilen. Teknisk og trimming: Er det noen som har noen bra tips til hva som funker mot dugg på rutene. Har irritert meg grovt over dette . Ekstrem fukt i bil - Bil 5. Irritert på dugg inne i bilen? Bredal har følgende andre tips for å unngå is eller dugg på innsiden av bilen;. Foreldre raser mot Oslos miljøfest til 1millioner.


Kjemiprofessoren forklarer hvorfor det stopper dugg.

Franchisetaker ved Kvik Slependen, Dag Myhrene, har følgende råd mot dugg på speil. NULL SIKT: Dugg på innsiden av ruten kan unngås dersom du vasker bilens rute på innsiden jevnlig. Foto: Rolf Jarle Ødegaard . Vått og kaldt vær fører også til dugg på rutene og nærmest null sikt, og der. Genialt triks for å unngå dugg på vinduene. Fiskere blir vitne til haiens kamp.


Man får kjøpt på bensinstasjoner, noe som heter Anti- dugg. Briller, kikkertsikte, regn og dugg. Regn og dugg på linsa - Optikk innlegg 21. SLIK FÅR DU BORT DUGG : Dugger det inni bilen din, fins det gode råd som kan løse problemet.


Mange bilister sliter med både dugg og is på innsiden av frontruta vinterstid. Dugg eller rim på glassets innside eller utside skyldes ikke feil på vinduet. Dette kan forekomme på både nye og eldre vinduer. Se hvordan kattesand hjelper mot dugg på frontruta.


Et av de bedre mener Bredal er å vaske ruta med . Samt visiret på mc hjelmen, har så og si ALDRI dugg ! Når man dykker er det beste mot dugg å smøre tannkrem på glasset, la det tørke for så . Sliter du med dugg og is på innsiden av bilrutene?

Hvis du følger overnevnte råd , vil du redusere duggrisikoen kraftig. Måtte du skrape inni bilen i dag? Her er tipsene som kan få vekk is og dugg fra bilruta. Finnes det noen kjerringråd mot dette?


Såpe fungerer også på badespeilet, for å hindre dugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg