fredag 12. januar 2018

Sveise cortenstål

Bruke vanlig sveisetrå pinner og metode for å sveise disse sammen? Cortenstål er rustfast – det er faktisk rustet med vilje slik at det skal se rustent ut. Selv om stålet raskt får et rustlag er det samtidig rusttregt. Stålplater kan sveises med en sveise CO2. Corten stålplater og metallplater etter mål.


Cor-ten A, med innhold av fosfor i legeringen, produseres i platetykkelser opp til 1mm.

Den har dårligere sveise - og formbarhets-egenskaper enn Cort-ten B, . Trosterud Mek har dyktige fagarbeidere som kan sveise de fleste metaller og behersker flere sveisemetoder. Rekkverk er ikke sveiset på stedet. Stålet er temperaturbestanding, og ruster i mindre grad enn annet stål. I motsetning til støpejern ± som også er anvendelig ved ildsteder, kan cortenstål leveres i tynne plater og kan sveises og formes.


Strømkilden må gi strøm og spenning som passer til elektroden vi anvender. Også andre stål enn de sveisbare konstruksjonstålene kan sveises. Tabellen under viser to eksempel på slike stål.

Rutil rørtråd for sveising av korrosjonstrege stål som Corten. Sveiser i alle stillinger, ekskl. Vi er et sveiseverksted som har spesialisert oss på stål, sveising og platearbeid. Vi selger nær sagt all slags typer stål, og tilpasser stålets lengde etter dine . Astrup AS Norges ledende leverandør av metaller og plast. Vi kan tilby værhaner, smijern og mange andre smedprodukter til hus og hytte.


Trenger hjelp til å sveise i sammen kant i cortenstål rundt bed i Hagen. Kan jeg sveise aluminium til stål? Alle sveiser skal utføres som kontinuerlige sveiser som omslutter hele profilet. OPPSVEISET TAKRENNE AV CORTEN STÅL. Thornæs Jern og Metall As sitt bilde.


Hvis du er ute etter noe spesielt å gjøre avtaler, bør du i hagen din cortenstål brukt. Du kan bruke cortenstål i hagen både som . Mange ønsker seg spesialtilpassede møbler og skreddersydde løsninger. Sverre Søndervik Sæther har sveiset sitt eget interiør.


Vi har sveiset sammen en hel . Designe ditt eget salongbord? Skapet har rammeverk og dører av rustfritt stål, mens kledning er av cortenstål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg