fredag 12. januar 2018

Erfaring med foton traktor

Har noen erfaringer med Foton , Jinma eller andre kina-merker? Har övergivit som timmerutkörare i skogen till förmån för minitraktor, Kinesiska FOTON säljs av KELLFRI, med start på hk. Kinatraktor innlegg 25. Flere resultater fra skogsforum.


Har kigget på Foton 4og Mahindra 354. Det är den röda varianten som Möre Masiner säljer, men det är exakt samma traktor som Kellfri .

For dager siden - Er der nogen der har erfaringer med nogen af de små kina traktorer som foton 2eller jinma 254? Skulle nog inte köpa en Foton - traktor men jag måste erkänna att jag är sugen. Jeg har fundet en brugt til en okay pris og . Det er tross den rimelige prisen en fullverdig traktor som er kompatibel med alt utstyr som blir brukt på andre traktorer.


Hei, noen som har erfaring med LOVOL traktor ? Foton traktorer er på lager og har kort . Vejle og ud til kunderne, som har positive erfaringer. Allsidige, fleksible og smidige traktorer.

Leter du etter en liten, rimelig traktor som er pålitelig og enkel å betjene, er LOVOL- traktorene et godt alternativ. Er på utkikk etter en nyere kompakttraktor ( Narvestadtraktor ) med eller uten. Massey Ferguson troner igjen på toppen i traktor -Norge, skriver. Transmission och hydraulik är Foton Lovols egna byggen med Italienarna med på. Ugyan itt Foton kis traktor eladó orvosházaspártól, megkímélt koppanásmentes futóművel csak a házkörül nyírta a füvet.


TK Maskiner i Vinderup er ny importør af de kinesiske Foton - traktorer. Bufret Oversett denne siden 16. I første omgang er målgruppen hobby- og fritidslandbrug.


Leveres med PTO kobling med indbygget sikkerhedskobling. Find et job som Auktionsleder her! Auktionsleder job i hele danmark så du får de største chancer for at finde et job som Auktionsleder. Traktoren klarer fint opgaven med den furet EM 1Kvernelands plov.


Den elektroniske lift der kan løfte. Firmaets styrke ligger i det brede udvalg af erfaring , produkter og reservedele, som er . Se flere informationer om boligen her. Få overblikket på boligsiden.


Er det noen her som har erfaring med Dongfeng. Ser fin ut, og det er iallefall et stort firma bak.

Skikkelige arbeidsjern som tilfredsstiller kravene til en traktor for variert arbeid. Traktor -finalist Foton Lovol satsar på Europa. No er den italienske småtraktorprodusenten Goldoni kjøpt av kinesarane. På enkelte av Fotons modeller står navnet Europard på sida av panseret, og traktoren presenteres tidvis under det navnet.


Den artikeln hittade jag innan. Spør oss gjerne om erfaringer og råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg