torsdag 25. januar 2018

Rundballepresse mini

Det er etterspørsel etter minirundballer her i området. Det er i første rekke Reineiere som ønsker å kjøpe disse da de kan fraktes inn på fjellet . Gressproduksjon av mindre områder innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift.


Bufret Maskin Importøren AS tilbyr et godt sortiment av mini rundballepresser til traktorer og tohjulstraktorer.

Er det nokon som har erfaring med mini rundballepresser ? Fordelar med lett handteringsvekt og mindre fôrvolum for færre eller mindre dyr er . Erfaringer med mini -rundballer ? Bufret Wolagri R-5Kombi Minipresse med uavhengig hydraulikk og skårsamler. Maskinen gjør alt i en operasjon: Presser og pakker rundballen. Finne gode tilbud for mini runde avfallspressa for salg fra Guoan.


Kjøp hot salgs mini runde avfallspressa med Guoan Engineering maskiner.

Liste over alle Rundballepresse på Agriaffaires. Breeze Mini er minste rundball pressen, som har kapasitet på opptil ton i timen. Med så lite som kW går denne maskinen og lager rundballer.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Rundballepresser. Det finnes ett stort utbud av Rundballepresser av flere. Vi har nå rundballepresse til salgs fra Finn.


Vi annonserer utstyr som står inne hos oss, eller ute hos kunde. Sjekk ut brukte rundballepresser , slåmaskiner, traktorhengere og mye annet på vår nettside. Bonden på Radøy er nå altså så lei at han har lagt ut en ganske ny traktor, rundballepresse og slåmaskin for salg på Finn. Miniwrap er den ideelle løsning, hvor der stilles store krav til en effektiv indpakning af let håndterlige.


KT Maskiner har forøget sit program med en mini - rundballepresser med integreret wrapper. Arbeitsmåte og funksjonsprinsipp for rundballepresse KR 1og KR 160. Fusion Vario, Kombipresse. Annoncer med Rundballepresser på DBA. Stort udvalg af Rundballepresser til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til.

Annonser om salg KRONE KR 1mini stop rundballepresse fra Tyskland. John Deere 9Rundballepresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg