onsdag 24. januar 2018

Turkjøkken test

Matlaging ute i det fri – det setter en ekstra spiss på turen. Vi har testet gassbrennere som skrus fast oppå boksen. Hele brennere er med i . Gass (blanding av propan og butan) brennere er det desidert enkleste og med minst vedl. Ellers er det naturligvis mulig å bruke ved som brensel når dette er lov.


Koselig er det også… VÅRE MEST POPULÆRE TURKJØKKEN. JetBoil gode alternativer. Alle våre brennere finner du her. Våre brennere ikke bare gjennomgår grundige tester i vårt eget laboratorium, hvor vi utsette dem for ekstrem . Denne testen stod på trykk i UTE nr.


Gassbrennere kommer i alle varianter, men kan deles i tre hovedkategorier. Jeg trenger råd om hva slags turkjøkken jeg bør kjøpe. Tips til førstegangskjøp av turkjøkken innlegg 11.


Sammenlign pris på turkjøkken. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. BioLite er det miljøvennlige turkjøkkenet som koker, steker og lader.


Den Norske Turistforenings utstyrsekspert Nils Bloch-Hoell har testet gassbrennere for medlemsbladet Fjell og vidde. Jetboil Flash Carbon, kompakt turkjøkken. Tester har vist at temperaturen sjelden overstiger grader.


Primusene vi har tatt med i testen. Skal man velge gass, multifuel eller rødsprit som drivstoff, og når på . Kinjia turkjøkken er et lett og kompakt kjøkken som enkelt kan bæres. Vi måtte jo da også kjøpe den til vår butikk. Sjekk priser på best i test turkjøkken. Kjøp best i test turkjøkken billig i nettbutikkene.


Trangia stormkjøkken 25-UL med gassbrenner passer for 3-personer eller en. Vi har et bredt vareutvalg innen sport og friluftsliv og fokus på gode produkter til riktig pris. Nunataq har et stort utvalg av merkeklær, sko og sportsutstyr. Lett, miljøvennlig og fullstendig selvforsynt.


Det er mulig gassbrenneren er like sikker i sprengkulde men jeg har ikke testet det under kaldere forhold enn rundt minus. Videre blir den hurtig kald etter bruk. Ved behov skal gnistmatten legges under.


Sluksett ørret 2-pak - BEST I TEST fra Friluftsmagasinet AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg