onsdag 24. januar 2018

Vannrenser hytte

Våre løsninger anvendes i husholdninger, hytter , båter, bobiler, campingvogner etc. Vannet blir renset der hvor du trenger det, og du får rent vann, uansett hvor. Her kan snøvann, takvann, brønnvann, samt vann fra bekk og.


Et unikt vannrensesystem som kan brukes i alle sammenhenger, på hytta , hjemme, i båten eller på tur. Krever verken strøm eller trykkvann. Patentert rensesystem for privat husholdning, som løser dine utfordringer.

Systemet er i tillegg meget enkelt å installere og krever minimalt vedlikehold. Hvordan kan du sikre deg godt og rent vann på hytta ? Fra Dometic kommer en liten og hendig vannrenser (UV-160) med aktivt kullfilter som. Dette er en POU (Point Of Use) vannrenser som har filterhus.


Produktet har blitt utviklet for bruk i husholdninger, hytter , båter etc. Alltid garantert rent og trygt vann uansett drikkevannskilde! Ingen ting er så godt som et glass friskt, kaldt vann.


Vi tror vi lever i et land der vi får. Jocca Vannkjøler er velegnet hjemme (for eksempel på kjøkkenet), på hytta – og.

Fungerer som en kaffepresse, og fjerner 99. Trygt, rent og miljøvennlig. BWTs produkter garanterer kvalitetsvann i husholdningen. Rent vann er helt essensielt for en god helse.


Vannrenser PuroSmart RO er verdens minste komplette system for omvendt. Derfor er det viktig at drikkevannet er fritt for helsefarlige mikroorganismer. Lastet opp av MrMoberget Clear Water patenterte vannrense kan benyttes i alle sammenhenger. Dette systemet passer perfekt på hytta eller i campingvogna.


Eco Gravity er et gravitasjonsfilter der du enkelt fyller. Har borret etter vann på hytta , vannet er ikke farlig å drikke, men der er. Roald Pettersen Vannbehandling AS er spesialist på produkter og tjenester innen rensing av drikkevann og prosessvann.


Blant våre kunder er vannverk, . Bufret Lignende Bryne Rør AS. Omvendt osmose vannrenser. Finn unike steder å bo med lokale verter i 1land. Hytte og fritidsfilter SS2.


Eller må det gjennom en vannrenser først ? Den er laget for å gi rent drikkevann til folk i U-land og for de som er på ferie på hytta eller på reise.

Den heter LifeStraw og finnes i to utgaver, . Hvis man har vann inn i hytta er det. Kan grave grunne grøfter inn. Tegning fra Partner vannrens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg