torsdag 18. januar 2018

Quick spraylakk fargekart

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Dette fargekartet viser et utvalg fargemuligheter og idéer til gjenstander som kan. Kan blandes i alle farger over Butinox Multicolor.


QUICK BENGALACK UNIVERSALLAKK. Quick spray tørker på kun én time og gir en blank og slitesterk overflate, forteller Christina. DatabladLes mer om Quick.

Se alt av Olje, lakk og spray. I våre butikker kan den blandes i de fleste farger slik at du raskt og enkelt. Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger ! Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall. Quick Universallakk er en spraymaling som kan brukes både innvendig og utvendig på metall, tre og hardplast.


Har brukt Colorworks, quick , og spesialblandet lakk fra Bang og. Produktet danner en blank,. Quick Emaljelakk fra Scanox er en syntetisk lakk med god slitestyrke høy glans. Bengalakk Rett på rust er ypperlig .

Hos fargehandleren kan lakken blandes i samtlige farger på . Vurderte en stund ordentlig lakk , men på en gammel ramme til 400. Quick og Biltema er to merker jeg har benyttet som deler disse karakteristikkene. Der hadde de maling i alle regnbuens farger og enda noen til, til en . Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute.


Stort utvalg av spraylakk fra Carat, Keen og Rubberspray. Mangler: quick Biltema lakk på boks. Forumindeks › Diverse › Rust og lakk Bufret Lignende 18. Biltema har jo bra sortemang med spraylakk på boks, og kan hende dei ha. Etter fire strøk med Biltemalakken kjøpte jeg Quick spraylakk.


Ton-i-ton- fargesetting er stikkordet for å få inn farger. Med spray har du lakk og påføringsverktøy i ett – rist og spray ! Fargestripen viser hvilke farger som leveres ferdig. Med quick spraylakk har du emaljelakk og verktøy i ett. Lakken har en meget høy glans. Den raske, enkle spray - lakken som gir en flott, blank og slitesterk overflate.


Enkelte farger kun tilgjengelig ¼ ltr. Søk etter deler til din bil: Søk.

Spray lakk i mange farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg