tirsdag 16. januar 2018

Saueskinn spælsau

Saueskinn , sittelapper og skinnfeller fra islandsk sau, spælsau. Vi har Gammalnorsk spælsau. Det er den eldste norske sauerasen og Norges vakreste sauer :-) GNS har lang, tykk, bølgete pels.


Vi kan få mange bra og nyttige produkter fra Gammalnorsk spælsau. Roar pels sittelapp av spælsau.

Vakkert langhåret saueskinn av Spælsau. Hvert skinn er unikt, og varierer i farge og størrelse. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau. Alle saueskinnene er unike. Ingen skinn er farget - det du ser er spælsauens naturlige farger.


Gårdsbutikken er under stadig utvikling, men de viktigste varene er og vil fortsatt være: saueskinn med og uten trykk, garn, toveull og spinneull. Langhåret saueskinn fra spælsau.

Opprinnelse: Island) Stemplet med ECO PRODUCT da skinnet er økologiskt garvet. Størrelsen kan variere fra skinn til skinn . Sau- og lammeskinn med heil haustull. Fargar: Grå, melerte, honningfarga, rustrau svart. Nydelege skinn frå fjorårets værlam.


På småbruket Brennekåsa i Bø i Telemark har vi noen flotte spælsauer. Finnes i fargene: hvit, svart, . Vi selger saueskinn fra egen besetning! Gården drives i dag av Anne Lise og Yngvar Sandnes.


I tillegg driver vi med gammelnorsk spælsau - en sauerase som går helt. Vi produserer også håndlagde ullprodukter og saueskinn fra egen gard i Grimsbu. Dette er skinn av ein vårslakta kvit spælsau. Denne er rett nok klipt i tide.


Me får dette skinnet glatt gjennom våre prosessar. Men skinnet har ei stiv grisen ull, .

Færder Får er sauer av rasen Gammelnorsk spælsau. Vi holder til ytterst i skjærgården, på Hvasser i Vestfold. Våre dyr driver- skjøtsel av kystkulturlandskapet. Forskjellige fargar og lengdene er frå 1– 115cm. Skinnene er garva hos Granberg Garveri.


God varme skinn fra store lune saueskinn krysset fra norsk farga og gammelnorsk spælsau , som har beitet i Storlidalen. I stolen, i sengen, på benken, på gulvet. Her driv me med sauer av rasane gamalnorsk sau og gamalnorsk spælsau. I tillegg til gardsutsalet vårt har me også nettbutikk for eit stort utval saueskinn både . HAUGAN: Breking fra Gammelnosk Spælsau var å høre da landbruks- og. Spælsau , villsau, blæset sau, pelssau og norsk dalasau er hovedkategoriene av saueskinn vi har tilgjengelig.


Under hver kategori finnes det selvfølgelig . Den Gammelnorske Spælsauen er unik med tanke på de gamle genene som den er bærer av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg