mandag 29. januar 2018

Landbruksdekk tabell

Korrespondansetabellen er praktisk for å finne dekk som er kompatible med ditt landbrukskjøretøy. SALGS, GARANTI- OG RETURBETINGELSER. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten foregående varsel. Alle ordrer vil bli fakturert med gjeldende pris.


Vi finner alltid en god løsning til. Lufttrykk i traktordekk innlegg 10.

Traktordekk og rulleomkrets innlegg 7. Hjelp til forståelse av traktordekk innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift. Dekk og felger Bufret Torp Maskin har et stort utvalg i både nye og brukte traktordekk og felger til gunstige priser. Firestone Landbruksdekk - Bridgestone.


Et lufttrykk på bar i dine landbruksdekk er passende for vegtransport. Derimot er bar et normalt lufttrykk for feltarbeid. Vårt utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk, landbruksdekk og andre dekk til landbruket sikrer deg riktige dekk når du trenger det.

TM serien produseres av Trelleborg Wheel Systems, et selskap som har spesialisert seg 1 på jordbruksdekk. Avansert produksjonsteknologi og unike . Nyheten Farmpro 8- full range i standard landbruksdekk ! FarmPro 8radial som på sikt vil erstatte. Alliance 3representerer den nyeste utviklingen innen 65-serien av traktordekk i lavprofil. Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste . Vianor dekk kalkulator - Vianor dekkinformasjon. Tabellene viser de riktige lufttrykkene for en bestemt dekktype og størrelse i forhold til hjullast og kjørehastighet.


Det fremgår av tabellen at med breiere dekk kan du ha lavere lufttrykk. På våronntørr jord skal ingen hjul ha større . Tabellen nedenfor viser at MICHELIN Ultraflex Technology gir klare. Nord-Østerdal Videregående Skole har som mål å være nyskapende. Kartlegge metodar for å finne det rette lufttrykket i landbruksdekk. Ved bruk av Nokian Armor Gard på gravemaskin er det viktig at maks lufttrykk ikke overskrides.


Vi har et stort lager av traktordekk, med Vredestein som hovedleverandør. Felger kan lages til alle traktorer med den bredde, impress og farge kunden ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg