onsdag 31. januar 2018

Selvvanningspotter no

Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. Grow-in selvvanningspottene er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte. Selvvanningspottene er av matt hard plast og finnes i sort og hvitt.


Sorter visning på: Nyheter. En selvvannende potte er det perfekte hjelpemiddelet for deg som ofte glemmer å vanne, eller som er borte fra plantene dine i en lengre . Skal du på ferie snart, og har ingen til å passe tomatplantene?

Vi tester en ny type selvvanningspotter som både ser flotte ut og kan brukes . Sliter du med å huske å vanne urtepottene på kjøkkenbenken? Vi tester ut noen supre selvvanningspotter fra Lechuza som er perfekte til urter. Jeg ser at det er aktivitet på utefronten for tiden, for dette innlegget fra den gang er . Ikke alle er like flinke til å huske å vanne plantene sine. For dem som reiser mye kan det være ekstra vanskelig å . Det er perfekt å dyrke basilikum i selvvanningspotter siden basilikum liker å ha det fuktig.


Her viser vi hvordan du lager selvvanningspotte.

Vi har Live-logistikk på alle våre produkter! Det ultimate potten for tomat- og grønnsaksdyrking på terrassen. Plass til 35L jord , og med hele liter vannreservoar trenger du ikke vanne daglig.


En gjør-det-selv selvvanningspotte. Mester Grønn har utviklet grow-in selvvanningspotte. Grow-in er en smart og dekorativ selvvanningspotte som forlenger plantenes . Botanium er en krukke i elegant design som tar vare på innendørsplantene for deg.


Len deg tilbake og følg med på krydderurter, chili eller tomatplanter gro til. Så vidt brukt selvvanningspotte fra IKEA selges! Her finnes det flere varianter. Lag din egen selvvanningspotte.


Artikkelen er skrevet av abito. Fædrelandsvennens boligsatsing på. Klikk på bildet og du får opp en oversikt med veibeskrivelser. Tre en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett potte som fylles med vann. Jeg dyrker urter i selvvanningspotter fra Eva Solo og har støtt på et.


Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en . I butikk Det finnes smarte selvvanningspotter som tar krydderurtene og plantene over helga.

Du kan også lage det selv, ved å legge bleier i . Bruker du selvvanningspotter går dette selvsagt fint. Grow -in selvvanningspotte er perfekt til å bruke på juleblomstene. Unntaket er selvvanningspotter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg