onsdag 10. januar 2018

Kjørvel alternativ

Kjørvel er en krydderurt med en persilleaktig smak og en duft som kan minne om anis. Selges både avskåret og i potte og er fortreffelig å lage . Det anbefales å klippe opp gressløken tidlig på våren og fryse den. Kjørvel har en persilleaktig smak og en duft som minner om anis. Den brukes finhakket, enten alene eller sammen med andre krydderurter til salater, grønne . Kjørvelpesto: Kjør en god neve finhakket kjørvel , og persille, med hvitløkfed valnøtter og god olivenolje til en glatt masse, alternativt støt .

Du kan med hell legge til et snev av både estragon og kjørvel. Haugen av hakkede urter blir enorm, men de synker sammen når de røres inn i . Du kan alternativt røre litt finhakket basilikum i myk vaniljeis og . Et par sprigs av kjørvel sette mot i varm melk gir et alternativ for anis melk. Sv: Hjelp meg med alternativ urt.


Da skal jeg lukte og ta på kjørvel i butikken, for det aner jeg virkelig ikke hva er, og så skal jeg ha . Enkel og veldig god kyllingsalat med hvit asparges, kjørvel og. Dagens salat er ment å være et hurtig alternativ , vi har derfor brukt en ferdig . Kjørvel inngår i fines herbes sammen med gressløk, persille og estragon.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å holde styr på din handlekurv. Håper du gir oss tillatelse til det. Dette brukes ikke i reklameøyemed eller til noen . Spansk kjørvel (Myrrhis odorata). Frisk estragon er det beste, tørket kan brukes.


Mangler: alternativ Snaps til jul Hjemmegjort er velgjort, også snaps! Artikkeloversikt Bufret 21. Derfor er spansk kjørvel en viktig ingrediens i Annes snaps. Dette er et deilig alternativ til akevitt,. Fordel sukker, kjørvel og snaps på flaskene, rist dem lett og la dem stå i 2-uker for de er klare til å . Ettersom jeg har i meste laget av spansk Kjørvel tok jeg noen kvaster av det også.


Neste år vil jeg prøve med rabarbra som syre. Kjør urter, hvitløk og nøtter i en hurtigmikser, alternativt støt det i en morter. Om spansk kjørvel kan vi lese at den kan brukes på samme måte . Milde urter som persille, kjørvel , basilikum og estragon, passer godt til . Det finnes mange gode alternativer og spennende måter å bruke urter på i. Nudlene smakes til med kjørvelpuré eller finhakket kjørvel og salt.


Nudler er et ernæringsriktig alternativ til pasta, pga.

Figur Fra øverst til venstre spansk kjørvel (Myrrhis ordata),. Et godt alternativ til erstatningsarter er større bruk av norske viltvoksende. Passer veldig godt til fete fiske Choronsaus = bearnaisesaus tilsatt 1-ss med . KJØRVEL - Anthriscus cerefolium.


Alternativ medisin: Fennikel mot luftplager - DinSide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg