torsdag 12. februar 2015

Aloe vera plante avlegger

Aloe vera planten min har etter hvert vokst seg ganske så stor. Eneste måten å ta avlegger av en svær plante uten sideskud er å kutte av et . Aloe Vera avlegger med rot innlegg 8. Stell av aloe vera - plante innlegg 2. Flere resultater fra forum. Lær deg å dyrk aloe vera hjemme - du vil elske det!

Hvorfor er det bra å ha en aloe vera - plante hjemme? Eksperter sier at nye aspekter av aloe vera blir oppdaget hver dag. Er det mulig å toppe den og plante toppen i ny potte? Stikklinger av aloevera , den. Plante om et blad fra aloe.


Førstehjelp til aloe vera innlegg 1. Hovrdan-dyrke-aloe-vera-inne-500x305. Aloe-Veras-vej-til-Danmark.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Dette kalles vegetativ formering, og avkommet (den nye planten) er . Min aloe vera plante har vist fået et lille nyt skud - kan jeg bare brække det af og sætte i nyt jord. Her er en liten guide til hvordan ta en avlegger og tre forskjellige type. En i slekten kan kjøpe en plante en gang, så har man det gående i . Hør gartnerens gode råd om pasning og anvendelse af Aloe vera.


Joa, hun har fått i seg noe væske. Jeg var kanskje litt smådramatisk på overskriften, det er viktig å fenge publikum vettu! En avskjært del fra en aloe vera plante som du ønsker å dyrke. Den slimete geleen inni bladene kan brukes på huden, mot for . Jeg har byttet potte fem ganger fra før av. Dama har en diger aloe vera plante på kontoret som holdt på å visne,.


Kan sikkert skaffe deg en avlegger :P, har et par av dem hjemme :P . Stiklinger er noe av det mest geniale som finnes! En stikling er en klon av en plante , eller vegetativ formering som det heter på fint. Hvordan kan du dyrke planten?


Begynn med å plassere grus i bunnen av potten.

Dette vil bidra til å sikre god drenering så aloe vera -planten ikke råtner. Det gamle bladet kan du fjerne - 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg