onsdag 11. februar 2015

Grevling

Tidligere ble asiatisk grevling. Biologi › Dyr › Pattedyr › Rovpattedyr › Mårfamilien Bufret Lignende 20. Den inviterer seg selv inn på tomta di, graver hull i hagen din, romsterer rundt og . Den kjennes lett på to karakteristiske, svarte striper over hodet.


I tillegg markerer grevlinger i en familiegruppe hverandre.

Nei, det gjør nemlig grevlingen også! I motsetning til B-gjengen er ikke grevlingen noen tyv. Hvorfor den har to slike sorte striper i ansiktet, er et mysterium.


Vi har en grevling i taket, med Knutsen og Ludvigsen var en hyggelig landeplage. Det er ikke helt det samme når man får grevling under . Det har Svein Erik Engebretsen fra Høvik smertelig fått erfare. Den er svært tilpasningsdyktig og kan leve i ulike naturtyper. I mange områder i Midt- og .

En mann var på terrengsykkelen da en grevling plutselig dukket opp fra intet. Spennende om grevling og møte. Per Otto Borgen fikk seg en overraskelse da det plutselig satt en grevling i stua hans.


Nå kommer grevlingen nesten daglig på besøk. GREVLING TIL GLEDE OG BESVÆR! Landbrukskontoret har laget en . Folks konflikter med grevlingen er relativt få og av mindre alvor- lig karakter, viser NINAs grev- lingundersøkelse i Trondheim. Fra det vi vet om dem fra før, trives de best når de holder seg på et lite område sammen . Både nysgjerrige og fortvilte mennesker ringer kommunens viltforvaltning for å få råd om grevling i hagen.


Her hvor jeg bor er det mye grevling , jeg møter dem stadig vekk om kveldene. Hører jo mange skrekkhistorier om at den biter til det knaser og bla, bla. En av dem som ble rammet av grevlinger - ikke i taket - men i veibanen onsdag morgen, var Hans Skaret. Grevlinger er sære dyr, både i utseende og oppførsel.


Han var på vei inn mot Trondheim i . TRYGG UTEKOS: Rita og døtrene Marte og Amalie (15) kan nå bruke terrassen uten å bli angrepet av grevling. Her gir de månedens rose til .

For dager siden - Politiet opplyser at ettersøksringen i Åfjord kommune ble tilkalt for å avlive en grevling etter at den ble påkjørt fredag. På tre meters avstand var Birger Aarmo skråsikker på at det var mårhund han så. Men i mørket er alle grevlinger grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg