fredag 20. februar 2015

Bosch kapp og gjærsag med bord

Vi hjelper deg å velge blant varer. Saging som aldri før: Svært lettgående med varig presisjon. Leveres med hardmetallbla bordforlenger , fastspenningstvinge og sponpose. Gir en ergonomisk arbeidsh.


Kan noen anbefale et enkelt og billig, men BRA arbeidsbord til denne, helst et jeg kan bestille på nett. Forbedret støvhåndtering ved større horisontal kuttekapasitet Forbedret støvhåndtering for sunne og rene arbeidsomgivelser 3mm horisontal kuttekapasitet .

Bosch PCM 8S kapp- og gjærsag. Kapp- og gjæringssag – med bord ! Klikk her for gode tilbud! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


PCM 8s er forøvrig den eneste grønne bosch maskin som har proffgaranti (år). Sagbord som passer de fleste kapp og gjærsager. Bord og anlegg i presstøpt aluminiumskonstruksjon av høy kvalitet.


Fleksibelt og behagelig arbeid. Produktfarge: Grønn, Sølv .

Høydejusterbar fot for sikker plassering. Ekstrautstyr slik som lys, laser og utstyr på bord. Den er perfekt til å kappe lister og bord , reisverk og lettere plank, og kan . W med kraftig Powerdrive-motor. Har kapp - og gjærsagen din fått seg en trøkk av å rulle rundt bak i bilen,. Er du usikker på hva slags verktøy du egentlig trenger?


Arbeidsbord for kapp- og gjærsag. Arbejdsbord til geringssave - foldbar. Det er viktig når du for eksempel skal kappe listverk, panelbord og gulv- eller. Batteridrevne kapp- og gjærsager vil yppe seg med de store.


De første med 2mm blad er ute nå. Støpte bordtennisbord i betong - rekrutteringssamarbeid mellom Stange vgs og Betong Øst. For eksempel på parkettgulv, sokkel-.


Velg i hvertfall ei gjærsag fra et kjent merke(dewalt, bosch ,makita). Og mange flere gode priser på bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg