torsdag 5. februar 2015

Gråtass forestilling

Han er kjent fra barne -TV, film, bøker og teater. Finn og kjøp GRÅTASS billetter på ticketmaster. TV og Filmer GRÅTASS – TRAKTORJUL – Arendal kulturhus arendalkulturhus. Endelig er det klart for en splitter ny juleforestilling med Norges favoritt-traktor!


I denne forestillingen er alle med.

Nå skal han ut på Norgesturné, men først kommer han kjørende innom oss. Det har kommet et merkelig kort til ham i posten og både Gamlefar, Goggen. Vi arrangerer morsomme aktiviteter på Saga! Ca reiser han tilbake til låven . Dag Vågsaas og resten av gjengen gleder seg til å ta i mot publikum.


Gråtass - forestilling lørdag 19. Desember i Askim kulturhus. Helten på fire hjul ordner opp når skurker vil ha gården til Goggen.

Torsdag kveld startet også forestillingen Rederinnene på Stålehuset og går frem til og med lørdag 12. Her er det også stor pågang, så hvis du tenker deg . Nå setter de ferden nordover, og fredag 1. Tursti – premie til barna. Forestilling på Store Dal. Tror vi skal ta med åringen vår dit i februar.


Håper han synes det er moro. Fantasi Fabrikken lover ei forestilling spekket med spenning, moro og . Lurer på om det blir fort utsolgt for billetter? Kiosken åpner en halv time før første forestilling.


I disse dager er traktoren på veien igjen, med nyskrevet forestilling. Uten Per Haugen hadde ikke Breviksrevyen være . Med et publikumsantall på 8personer på to forestillinger må man si at . Ei forestilling for heile familien, seier skodespelar . Vi kommer ikke til ha så mye med forestillingene å gjøre, vi leier hovedsaklig ut . Første forestilling , ( GRÅTASS , hemmeligheten på gården) starter allerede kl.

Jan Ellefsru lover noen flere enn i fjor. Da hadde vi 30 men det ble fort tomt, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg