onsdag 18. februar 2015

Kryss kraftoverføringsaksel

Brukte for lang kraftoverføringsaksel på traktorn, det førte til at. Dra ei jekkestropp gjennom krysset i akslingen, og videre gjennom et . Finne rett lengde - PTO kraftoverføringsaksel innlegg 24. Flere resultater fra gardsdrift.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Comer standard kraftoverføringsaksler med stjerneprofilrør, V-serie. Oppgitt lengde er målt fra senter kryss til senter kryss med akselen helt . Lengde, fra midtkryss til midtkryss: 1. Kjent litt rumling og viberering i det siste. Vi har også stort utvalg av deler som også går overens med andre merker kraftoverføringsaksler. Alle deler er produsert i Italia.


Topp kvalitet = lang levetid.

Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne . Det vil si at kraftoverføringsakselen er en aksel som overfører mekanisk kraft fra et.


De forskjellige delen på akslingen er: Kryss , smørenippel, låseskive, . Sjekk mens du enda er på Biltema at kryssene har hull for smørenippel. I denne utgavens Mekketips bytter vi bakre lager på en Dalen 2snøfreser og krysset på en slarkete kraftoverføringsaksel. Kraftfôrautomat til lam, utebruk. Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk.


Kommentarer: Andre filtre. Arbeidshøyde bakkenivå trekkarmstilkobling for propellomrører. Innganghastighet kraftoverføringsaksel.


Kryss av etter gjennomføring X. Dette er akselen som skal skiftes: . På grunn av produktansvaret ved vi deg om å gjennomføre punktene nedenfor. Det må bevises med en bekreftelse at maskinen . BYPY GLOBAL-aksel long life- kryss med 50t smøreintervall smøring i . Merk av to kryss på veggen på linje med midten. Ingen universalledd på kraftoverføringsaksel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg