onsdag 25. februar 2015

Bilstereo 2 din

Skriv inn din e -post adresse for å motta siste nytt fra Bilradiospesialisten. Vi tilbyr et stort utvalg ferdige pakker med ny spiller og tilbehør til montering. Jeg har en Hyundai imed en slik radio. For å få inn en - DIN spiller trenger . Android spiller med DAB 25.


Beste multimediespiller for øyeblikket?

I gamle biler med såkalt DIN- bilstereo er det enkelt. Bilstereo salg og montering, integrering, adaptere og bluetooth handsfree. Et - DIN anlegg er rett og slett størrelsen du får ved å sette to 1-DIN.


DINs anlegg, men også - DIN løsningene er i ferd med å komme. Vi har et solid utvalg av bilradiospillere å velge mellom. I denne oversikten finner du både 1-DIN (smale) spillere og - DIN (dobbel høyde, ofte med touchskjerm) . Helt ny og ubrukt - din bilstereo med knallgod lyd.


Fjernkontroll Bluetooth Ryggekamera Movie player Radio Handsfree Aux in . DIN bilstereo i højeste kvalitet - bl.

USB, DV AUX, Bluetooth og navigation. With products so featured. Kenwood har bilstereo for alle behov. Pioneer AVIC-F960DAB bilstereo med CarPlay. Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.


KW-DB92BTE - - DIN CD Receiver. Finn drømme-stereoen din her. Sony bilstereo DSX- A300DAB. Du er her: Forsiden › Produkter › Bilstereo og multimedia. DIN DAB radio og DAB adapter med eller uten Bluetooth eller CD-spiller.


DIN mechless bilradio fra Power Acoustik. Fullspäckad bilstereo med allt du önskar för att göra din vistelse i bilen rol. Et førsteklasses bilstereoanlegg. Dette settet inneholder det du trenger for å montere inn en 2DIN radio og . Har da funnet ut at jeg vil bytte til en 2DIN spiller, men for å gjøre dette må det jo ombygges litt.


Strømmen Bilradio AS tilbyr kvalitets bilstereo -og hjemme hi-fi fra ledende produsenter. NAVIGASJON OG 6-TOMMERS HØYOPPLØSNINGSSKJERM (1CM).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg