tirsdag 10. februar 2015

Hagetips vår

Våre beste hagetips for en vellykket sommerhage! Blomstrende bedd og grønnt gress er noe av det som hør sommeren til. Men hvordan får du en slik hage?


Gjødsel er et viktig hagetips for nybegynnere. NYBEGYNNER I HAGEN: Det er ikke .

Halvor Bakke deler sitt aller beste hagetips litt lenger ned i saken. Eg elskar hagen vår , og den er faktisk ein av hovedgrunnane til at vi bur . Er du begynt å drømme om vår , sol og sommer? Da er du kanskje begynt å tenke litt på hagen også? Bonansa har pratet med en munter, . Se vårt store utvalg, og kontakt oss gjerne for råd og veiledning.


Det er vår i luften og endelig er den her – årets første ordentlige vårmåned.

SE VIDEO: Fruktbonde Einar Skjetnemark viser oss hvordan han gjør trær og busker klare for vår ! Du trenger ikke bruke pengene dine på gjødsel. Bruk heller pengene dine på planter og plant tett. Her er mine hagetips for deg som søker en ny vår i hagen:.


Hagetips for selvdyrkede krydderurter i sin beste alder. Dersom du har mulighet til det så er det best for plantenes del å bli flyttet på vår eller høst. Dette delvis fordi det da er lavere temperatur og . Jeg liker forresten lange vårer, aka, jeg liker vår som kommer tidlig og så. Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips , inspirasjon og ikke . Her har vi prøvd å finne gode websider med nyttige tips og masse inspirasjon til hage og uteområdene våre. Neste vår vil disse trærne kunne begynne veksten tidlig, og dermed ha et fortrinn i forhold til de som har stått i . Næring til grønnsakslandet allerede nå for neste vår.


Så grønngjødsling i kjøkkenhagen når . Hageglede for kropp og sjel! Alle er hjertelig velkommen på våre møter. Meldal Hagelag ved å bli hagevenn?

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg