fredag 20. februar 2015

Storeys kunstgress

Da slipper en både flis i foten og oljing av terrassen, sier Roger Eriksen, konseptansvarlig for gulv i Storeys. Kunstgress er fint fordi det er selvdrenerende, og du . Til daglig arbeider vi i Safeplay med salg og installasjon av kunstgress til. Storeys landskapsgress er syntetisk gress med ulike grønntoner, som skaper en særdeles naturtro imitasjon.


Vi har flere farger og kvaliteter.

Tilskjæring til ønsket bredde er gratis. Det er stor interesse for produktet – også blant tidligere motstandere av kunstgress , sier Torhild Rustenberg, konseptsjef hos Storeys til Ifi. Med kunstgress behøver du ingen gressklipper! Her er en delikat grønn fra Storeys. Synes du det er få gjester på fuglebrettet og i hagen?


Ta vare på hagemøble Kun 7- Pr. Syntetisk kunstgress av høy kvalitet med knott for.

KORK HYDROCORK LIMED GREY OAK. Tilgjengelig i butikker. Bilder av fotograf Børre Helgerud. Hva med kunstgress på terrassen eller den lille hageflekken. Kan ligge ute hele året og røyter ikke.


Blogg om tapetnytt fra Storeys. Den nye bestselgeren innen kunstgress er i antrasitt, som er mørk grått. Trenger du kunstgress til terrasse eller nytt båtteppe? Vi fører tapet fra kjente merker som blant annet BORGE, STOREYS , EIJFFINGER.


Kjøp på nett eller i butikk. Alle balkonggulv er levert med kunstgress av type Capri, farge grønn. Her gir vi en kort guide til hvordan legge kunstgress.


Til flate flater brukes en flat pensel. Jo større flate - dess større pensel. Dette trenger du: Vater ( loddesnor) . En bred og flat pensel kan også brukes som etterstryker for å glatte ut struktur fra påføring .

Glas - Windschutz Terrasse. Kontaktinformasjon for Øystein Tvedt AS Koksta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Storeys er en leverandør av tapeter til faghandelen i Norge.


Det rosa bordet gir utvilsomt sommerstemning i hagen. Amorim Revestimentos (11).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg