onsdag 25. februar 2015

Stell av oxalis

Får planten godt stell kan du ha den i mange år. Når den blir stor kan du dele rotklumpen opp i flere små planter. Tre til fire stilker er et godt . Oxalis eller lykkekløver er en fiks liten plante med tredelte, lekre blader som både er fin. BESKJÆRING OG STELL AV SOMMERFUGLBUSK.


Oxalis triangularis er en morsom og interessant stueplante.

Blomstene er små og søte, men uanselige. Det er bladverket som er dekorativt og . Oxalis Triangularis eller Sommerfuglekløver er den smukke, lilla stueplante med trekantede blade. Den er nem at passe og vokser nærmest . Jeg er ny eier av denne planten og har lut mye på stell av den. Bladene kan imidlertid folde seg sammen om den ikke får nok lys.


Oxalis , også kjent som Lykkekløver, holder seg godt både inne og ute. Et godt tips mot slutten . Søk på oxalis på forumet, så finner du masse tips.

Jeg tror det finnes noen sorter som er herdige og . Flere resultater fra forum. Salgsperiode fra: Februar. Filtrert sollys, unngå direkte sol, temperatur . Er Oxalis vanlig som inneplante, i så fall kan den vel stelles som en vanlig stueplante? Eller skal den etter hvert lures til å ta en pause, . Dramatisk mørkerøde og triangelformede blader, og søte rosa kronblad. Blomtrer lenge, og med sin lave voksemåte passer den i steinpartier, bed eller potte.


Jeg tenkte å grave opp løkene, siden de har stått i samme . Her er litt mer informasjon om stell av ulike grønne planter som f. Etiketter : grønne fingre, lykkekløver, oxalis triangulare, stueblomst, . Om kallenavn Oxalis hare kål er fortsatt mistenkt, og det er derfor fillete kløver - er fortsatt uklart. Det botaniske navn oksalis på gresk betyr surt salt - Sorrel . Growing Wisdom garden videos will help you with all your gardening needs. Come back every week for our.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg