tirsdag 17. februar 2015

Krukker med lokk

Sånn, da er vinterforrådet i hus. KORKEN krukke med lokk , klart glass . Passer til pasta og andre. I vår butikk selger vi unike varer til deg.


Mange skatter som egner seg like godt som gaver til deg. Gjør det oversiktlig og ryddig i matbod og kjøleskap ved å oppbevare tørrvarer, pasta, matrester m.

Også kjeks og kaker fortjener. Brun glasskrukke ml med lokk , perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv. Pipette til glassflaske 1ml. For dager siden - Selger et sett av krokker med lokk for matoppbevaring.


Krokkene er i glass og var brukt kun til oppbevaring av ris, mel, etc. Stilren keramikkserie i hvit, med og uten svart skrift. Bilde av design letters lokk tre, grå.


Glassburk i klart glass med klemme.

Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Pynt opp på badet med vakre oppbevaringskrukker.


Glasskrukker er blant annet utmerket å . Krukken står også fint på . Colo er laget av keramikk i en hvit glassert finish. Interiørartikkelen gjør seg godt alene både med og uten . Lekkert geometrisk design. Tilbudet varer så langt lageret rekker . Diameter krukkens topp 15. Bredde krukke , inklisiv to.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Kanopiske krukker ble benyttet av oldtidens egyptere under prosessen med skape. Det gamle rike hadde sjelden inskripsjoner, og hadde et enkel lokk.


Selvklebende folie, pris per stykk, NOK 280. En plastboks kan gi samme inntrykk som en glasskrukke, men er lettere å .

Ting har et stort utvalg av oppbevaringsbokser for mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg